新仔包膠 - 人生第1次出跳在東A (下集)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新仔包膠 - 人生第一次出跳在東A (上集)
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=937418

上回講到同位短髮(bob頭)黑短裙OL look囡囡做完貴妃浴,佢抹身時叫我快d入番去玩遊戲。入到去好在剩番兩三個位。今次坐右至左第三行中間位。以為果度係龍頭派囡先,點知今次倒轉另一面派先... 最慘係今次唔夠囡,隔位至有囡。今次遊戲囡囡穿超短護士服。由於隔位玩,所以玩少一半遊戲,不是味兒。唯一得着係今次波磨果part好清楚咁欣賞對面囡囡隻鮑... 佢個patpat非常落力咁上上落落好生動...

遊戲完畢,又開始選美,人數比上一輪少。小弟眼慢,睇得相頭泥睇唔切個胸,睇得腰泥又唔記得個樣...等佢哋行番出去企定時已經唔見咗好幾件。我遊住背泳好難揀。難揀刀要揀,按原有計劃做咗1個大堂同貴妃浴就係時候上房了。囡囡一排企好由左至右係韓、泰、越、祖。由於呢次係小弟人生第一位囡囡,唔想是旦揀個...心想揀件高少少、有d胸、媚d嘅...但真係好難好難揀。忽然望見中間有位好似日本妹嘅囡囡,企中間照計唔係日本妹或泰越。問肥4眼主任佢係乜人,肥主任問佢,佢話:「我是中國的!」。係咁就揀咗佢成為小弟人生中第一位囡囡...

肥主任問我玩唔玩主題我話唔駛,佢無再問,囡囡坐埋泥刀無再問。由於未有房,傾住計先,我同佢講以為佢係日本人,好快會俾人揀,佢話果晚無日本囡囡得韓國。咁我哋就摩吓手仔、摩吓頸仔咁調吓情。囡囡23歲,係Liaoning人,啡色直髮及膊。

等咗差唔多十分鐘有房,囡囡拖住我手好ggf咁去揾房。一路行我望住囡囡,佢又望我笑吓,我刀係enjoy呢個feel。入到房,咦!咪話唔玩主題房嘅?果間房好鬼面善... 係飛機艙,仲好Q大間好光猛,兩張牀、大轉彎L形sofa、按摩池...大到吖... 用唔著,仲有d冷清添。原來因為無哂房...

跟著我哋一齊除衫,女女大約160高,比貴妃浴位囡囡手脚短d,但身裁均稱,
對奶好少女波形,應該係細B cup。跟住冲身,佢紮起頭髮,我好似ironman suit up咁,攤開兩手,囡囡就係咁幫我捽,好似洗菜咁。我時不時親吓佢摸吓佢刀幾好玩。佢冲自己時我又幫佢揸沐浴露落對波仔、patpat。

然後上牀,佢攞d工具出泥做服務。過程就睇得多,今次親身體驗。先做背,囡囡含住泡水si si雪雪咁喺背脊遊走,跟住用對奶BM。可能因為佢對奶較細,呢part無乜感覺。跟住佢好似落到我patpat,我諗起就叫佢唔駛做毒龍,然后佢攞對脚套出泥我話呢part刀唔駛...

跟住反轉做前面,一樣含住泡水si si雪雪咁喺我胸腹遊走,跟住用對奶BM時我望住佢刀幾視覺享受。跟住環吹,呢個時候住轉個下身過泥,嘩!佢個鮑係好靚好標準嘅一條線外形。無話走兩片鮑邊出了泥,我摸吓佢妹妹,刀幾乾吓。

比佢吹起咗,然后上套,女上。我覺得佢刀係乾,但係佢已經好努力咁騎緊。
騎咗好一陣佢叫我轉男上,可能佢真係窄又乾我唔係咁舒服,點知轉咗位無幾耐我就軟咗。我摸吓佢妹妹刀仲係好乾。我同佢講咁做會擦損佢妹妹的...佢一日做咁多次乜水刀流乾,大2媽泥就有水...

佢好有職業道德咁話幫我打出泥,我見佢無水唔想夾硬呢所以無乜feel咁就叫佢俾我攬吓錫吓訓一陣抖抖... 佢背住我訓意讓我從後攬吓對奶、錫吓背脊、錫吓patpat。如是者玩多陣就夠鐘冲身,跟住囡囡拖住我到下層休息室拜拜咁就結束咗小弟第一次開大嘅經歷。

食個麵之後小恩子埋泥睇我。佢話我仲有個大堂師同大腿筋。我叫佢同我做埋佢。喺休息室做完個小腿就拖我入間房仔做大腿筋。幫我除咗條褲按大約二分一時間係按雀仔。睇睇吓佢刀幾可愛咁我話抱吓佢同錫咗幾嘢面珠仔。佢無問我打唔打埋出泥我亦無問佢。廿分鐘後就正式完全今次人生第1次出跳嘅所有計。埋單走人俾多百零蚊。

總括今次人生第1次出跳大致上係開心嘅!
感想:
        事前部署想做嘅嘢刀做齊,遊戲、貴妃浴、上房、大腿筋。
關於東A:
        大堂比想像中細,坐位距離近...
        無人問攞貼士
        囡囡質數ok
遺憾:
        無出水...
展望:
        會揾機會試吓利澳睇吓佢硬件有幾豪

第一个赞,谢谢分享…
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇師兄個性, 同小弟有d似, 同道中人也, 幸會幸會!

如果囡囡下面無水, 雖然可以理解, 但的確掃興
係我就會叫佢用KY

聽講利澳服務差咗, 經理會R貼士, 要有心理準備

感謝詳細到加靈一包交。。。

期待下次利澳報告

感謝詳細又精神既報告

同枱食飯
各自修行

每位ching刀有唔同誘因
來找這數小時歡愉...

小弟遲7泥玩
每段經歷刀覺得好新鮮...
好多嘢刀未見識過

幸會呀 ching

多謝報告 Boxing Day 快樂

總之開心
就係好經歷
CHING再戰再出
其代下回利澳包膠
支持

期待ching利澳包膠,因為我都未去過利澳

多謝師兄大大的分享

多謝師兄分享!

多謝師兄分享!

用ky lor??

danpdd 發表於 2016-12-25 23:50
新仔包膠 - 人生第一次出跳在東A (上集)
...

其實巴打可能無諗到, 靠睇你之前的發問帖同包膠帖, 我都收集到足夠資料去第一次試澳門桑拿, 所以都要多謝巴打

關於貼士問題, 我見都無乜師兄有提過需要畀, 似係純粹按項目計入單. 我覺得畀貼士都有多少難度, 因為乜鬼都放在 locker, 我連電話都無拎, 邊有錢畀貼士...

吊伯特 發表於 2016-12-31 02:23
其實巴打可能無諗到, 靠睇你之前的發問帖同包膠帖, 我都收集到足夠資料去第一次試澳門桑拿, 所以都要多謝 ...

呢個場真係無人R貼士
其他post見到d  ching寫"簽"咗幾多幾多貼士...
會唔會係寫低貼士埋單時計呢?

睇哂上下集, 多謝師兄包膠

回復 danpdd #1 的帖子

多謝師兄分享

謝謝報告,下次再分享喎!

回復 danpdd #1 的帖子

多謝分享