巨型肛棒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

7cm直徑加上中段的縲旋紋
4 @/ b% K. K6 n1 m- o7 |" c MTXX_20161226_113517.jpg
只適宜重口味的玩家,我把它塞入屎忽度( k& p1 \+ i7 K* g1 Q) Y- a% x
即時流哂野
) G) N4 }) P" ~" K* G MTXX_20161226_113556.jpg
江兄,你玩左肛塞幾耐先用到呢枝巨砲?
性誔老人送肛塞
回復 江交樂 #4 的帖子& v5 Z) ~+ w; W+ U2 z$ a

0 ?* q/ u  @) L% r敬佩,我想請教你,如果要開肛第一次,用咩尺寸?
井井有條 發表於 2017-1-1 20:06 9 D: l! m( C* e0 h
回復 江交樂 #4 的帖子' a3 e; A' G' }/ T' J
( I& q1 v$ G2 [( W5 z% [/ n
敬佩,我想請教你,如果要開肛第一次,用咩尺寸?

1 Z1 A0 F& C: e) A" d首次用最好2.5-3cm的小型肛塞
多謝指教
只有羨慕,用肛塞3年都只用到4.5CM,5CM還會有小小血點.........
真的很巨大呀。
会不会进去不好取出
5敢想象入去後既畫面
好激,好犀利
嘩………真係好大支😖
塞入去會唔會裂啊?
xxx18ge 發表於 2017-2-2 13:10
) d# p# o4 h9 O! u塞入去會唔會裂啊?

, r/ ?% h/ g; X9 B我屎眼可隨時塞入拳頭的
回復 江交樂 #1 的帖子
0 s9 k) A% b- v. w+ p7 |9 R& N- E3 U
0 a5 b9 K& g$ C( j- \  g點先放得入咁大枝..
回復 江交樂 #1 的帖子* H1 k4 Q6 K0 q( k6 o1 W

! }& K8 @3 I) }' C, {Thank you for share
* e, i' y" u5 o2 jThx
嘩………真係好大支

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:34