[正宗桑拿] 老闆溝到技師!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天早上見到一位老細,講講下。講到上面點溝技師,原來我同老闆是有去過用同一個場玩的,我就是去真正按摩,老闆就去溝女,哈哈…
我這位老細好有心得!人家是老闆,有錢有身份,當然不能跟我這種窮鬼比較啦!我就只能聽!哎……原來生得靚仔是沒用的,只要你是上了年紀,有錢,有地位(比如是老闆級或公司高層),
又願望在女女身上花錢,比如經常找同一位技師,幫她買多幾個鍾錢!最近這位老闆才上了一條女,他說都花了好幾個月時間去溝,但最後都是比老闆用錢打動了!見過素顏照片,長得真的不錯!老闆話條女在床上都幾騷幾姣!老闆好想包起她來玩,不過條女好醒目,吊高來賣!
如果有興趣可去看看真人,我就見過真人啦,我都找過她按,按摸都算不錯,人都長得幾靚,不過就是小籠包囉!我就沒本事食到這樣女!只能找她按按摩,抽下水!嘿嘿…

工號#!&

工號#!&

工號#!&

工號#!&

工號#!&

工號#!&

補充內容 (2016-12-30 13:16):
找這條女,記得叫她按手,她會坐在你旁邊的位置,方便師兄抽水…嘿嘿…
回復 yahoo_man #1 的帖子

Yahoo你又唔洗灰,比心机D揾錢幾年努力!
到時候又有財又年青靚仔揸部靓車去入場,
即時揮低晒果D老坑囉!
年輕人一齊努力!

如果有錢,又肯花錢,想溝女上床真係全國都得啦。唔單止正骨女,銷售員,OL、人妻都一樣得,得咗

我講果條女,你信吾信只比一個老板上個呀!這種女好醒目的,是揀客的,不是人人可上!沒有禁上下財力,她們是看不上的!真真正正的高級雞!
回復 yahoo_man #4 的帖子

「沒有禁上下財力 ....」,咪即係只要有錢,一樣可以搞定囉;錢多少是另一問題而已!

師兄你都無講邊間場?
點去揾佢按摩、按手?
Threesum 發表於 2016-12-31 00:21

師兄你都無講邊間場?

http://www.dianping.com/shop/4030336

- 自已去看看!表面是正骨,但大部份做全身按摩的技師都可打飛機的,如 !#! 號,海南妹,比較年輕!但記得帶現金入房!她們比較喜歡收現金!一般帶二百都可以,如你有口才好,一百可能成功起機打出!嘿嘿…

- 美容spa果邊就是高級飛機部門!一個項目都要幾百,如要打出又收多幾百!有幾個好年輕的妹妹!她們不會出大廳推銷的,只有一個女的和男的在大廳幫手拉客!

- “黃金之旅”是八字頭技師,全是手推服務,技師一般比較美麗!但小費一定最小要2百!

- 按腳的技師,不用多說,只要比小費,一定幫你打出來,師兄們可以坐在大廳慢慢選好女女,看上邊個就直接問她們的工號,叫服務員安排“香薰松腳”,但最少要按2個鍾加2百小費,如在晚上三點後,可以坐在大廳打出,不用開vip房!因大廳晚上會關燈環境比較暗!如想跟她們約炮,自已慢慢跟她們溝通吧!嘿嘿…

- 采耳師就比較麻煩,要溝的,我只知 #!& 有人成功約炮,#)! 和 #)% 超多人幫她買鍾!為什麼這麼多人願意買鍾,自已想想吧!但不保證能成功,因做得采耳師都是老江湖!
毛明 發表於 2016-12-31 12:32
咁普通,有錢都溝件靚啲.

老闆喜歡,條女有願意開房打炮!可能老闆就係喜歡食小籠包!
這種高級雞,味道可能不一樣!
我都好想食,可惜我沒財力,打不動她!
毛明 發表於 2016-12-31 12:34
呢間之前好多差評,攪霸王餐先攞到好評.

什麼是霸王餐?是客人經常跑單嗎?
毛明 發表於 2016-12-31 14:52
商家送出既免費活動,好似以前啲行動組,食完實比好評.

這種個場根本是一間邪骨場,99%男客人都是去松腿打飛機!或上房按中式加小費打飛機,如要靚女就玩“黃金之旅”!評論根本影響不到班男玩家!
有班有錢人,總是喜歡花錢玩打飛機!打一次飛機夠去口爆場玩兩次!
肯花錢溝到女一d唔奇!冇花錢溝到女至叻!
曾经看过一套电影,对白内容如下....媾女?咩年代吖,用錢掟到佢训系道,再用錢掟到劈腿,万试万灵的........鬼唔知有钱点玩都得吖,沒錢果D真係要哄女同靓仔先啦,自问不是靓仔又唔多会哄女,唯有努力工作
marcar 發表於 2016-12-31 18:48
曾经看过一套电影,对白内容如下....媾女?咩年代吖,用錢掟到佢训系道,再用錢掟到劈腿,万试万灵的...... ...

但個D女只要比她們認為足夠金錢就可上床的!這種算是溝女嗎?
我覺得她只是一隻高價雞!同一時間一樣會有幾個老闆約會上房屌西的!沒有溝的成分!
男人感覺自已是成功溝到條女上床!但在女方,她們只是得到自已需要的金錢!比一般路邊雞高級!說到尾都是用身體個洞洞賺錢!哈哈…
男人成日說溝到是有感情的,哈哈…你試下屌完不比錢!睇下條女會有什麼反應!吾當場跟你開拖以經算你好彩了!
花咁多錢唔係溝,係買
咪經係另類叫雞
咁其實係同買差不多...師兄老細真係有錢...
圖中那女幾號 我想執二攤

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:50