[唱K-GF] 會所之我見

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟在港一向都只玩nc,但近見質素每況愈下,經一個豬朋狗友介紹就試咗一間老尖會所埸,去前本人都興趣不大,原因是差不多全是金魚,如果要玩到尾除了你有大把還要條女buy你,對於小弟一定要坐街女的習慣有所不同,但本着見識下又試下啦!
到達目的地當然又話要熟人才能入坐,個埸新凈企理,我感覺除了比一般細場靚還比老俏好DD,可能新的關係,坐底所謂熟人經理入黎打個招呼開始帶女,第一轉基本都可以接受但朋友話應該仲有好嘢,再睇下先再決定,咁就四個人玩下飲下等問枱,經理入黎當然話再睇,第二轉入黎都無失望,所以到問枱就留底,大家玩下唱下歌飮下洒很快兩part 過去,全程氣氛唔錯但都係時候埋單,坐咗四個鐘加兩支black label 多謝萬三😒😒😒😒

總結
1,女質素唔錯,後生陀地但全金,要出街唔該去搵多佢幾次加一定現金,我朋友話有件好索但前後駛咗近十皮先上到牀......

2,對我來説太高消費,性價比底,除非傾生意或要高私隱度否則感覺有點不值.

3,女每次收費是二千五兩小時,原則上是兩個鐘起跳,如果玩三個鐘都要比兩part 女錢,好似有點on9!

基本上見識過就算,這種高消費無下埸玩意小弟真係付擔唔起....
可否告知會所名?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 SamSamLO #2 的帖子

usually I am not going to open the name, sorry !

多謝師兄分享,本人非常贊同!所有類似NC,如果冇老細,我自己系唔會去

之前跟朋友去中環某商業大廈會所見識過, 硬件係好, 私隱度高, 但唔覺D女係特別高質, 留比D老闆同廢2代吧

銷金窩

1.  老尖女質一向幾好,整體正過平價場好多,起碼唔駛打怪獸。幸好我是不出街的,否則不斷加錢的玩法,我都玩唔起。
2. 某些非會所的老尖場晚舞已近千二/hr,真係幾貴。在有其他娛樂開支的大前題下,通常我玩一排就要停一停。
3. 有囡囡提我:會所女在客人「覺得唔好玩、要早走」的情況下,一樣會收足個 package 錢,造成某些囡囡會hea 做。所以會所係唔一定好玩得過普通場。聽到佢哋咁講,我亦打消搵人介紹我入會所的念頭。
註:我玩緊的神秘場,只是沒有向外開放,但不是會所。

萬三元兩個人玩4個鐘坐金魚,絕對不值,如果一定要出街女,你去2次已經夠我去大阪5日4夜,最少可以玩4個超美日本妹,所以我近年已經轉去大阪玩,小去香港NC

i think it is too expensive

bbben 發表於 2016-12-30 15:23
小弟在港一向都只玩nc,但近見質素每況愈下,經一個豬朋狗友介紹就試咗一間老尖會所埸,去前本人都興趣不大 ...

十皮先上床?�鑲鑚嗎?

太貴了, 實在不值.
班女知道係咁樣操作都搵到食, 肯定 hea住做
都係澳門好D, 比較公道

回復 yellowwong19c #10 的帖子

非一般嘅消費

完全不值

個日落尖東Nc 坐港女,800一個鐘,4個鐘頭3200,未計酒水,條女重叫我私下約佢飲酒,但要照計鐘$,我都費9事理佢

回復 yellowwong19c #10 的帖子

話明十皮話之妳名星都唔小,最攞命食下飯,去下街,買下袋,上去會所搵下佢,十皮容嘜易燒完,所以我永遠都話明碼實價玩我唔死,最多唔玩或玩小D,依D所謂扼蝦條溝溝下先攞你命,好彩小弟年紀大已明白遊戲規則!

我之前都去過尖嘴一啲半會所,兩條友都八千幾落樓。。。。。。。都真係唔捨得。

回復 bbben #1 的帖子

發帖很用心啊!

都係明碼實價岩小弟多啲...

bbben 發表於 2016-12-30 15:23
小弟在港一向都只玩nc,但近見質素每況愈下,經一個豬朋狗友介紹就試咗一間老尖會所埸,去前本人都興趣不大 ...

好認同, 要畀錢供奉真係好煩. 我比較習慣明碼實價, 岩就去唔岩就唔去, 簡單得多

當然, 錢的問題比較大, 質素高服務好既話, 幾千蚊一次已經係我既上限, 去到過萬都係齋坐真係唔諗. 不過香港地就係咁悲, 在出面千幾至幾千港幣價位已經能搵到質素同服務唔錯既囡, 但在香港過千食酒店囡質素可能得但無乜服務可言

Current rates is totally unacceptable comparing with the services rendered.  The good old days are a lot better.