[嘗酒] 2017 唔 飲 唔 得! (~^o^~)

回覆 讚好 不讚 使用道具

佢 e 支係堅,因為低水,另外 e 條友喺阿苦 No 開,一手交錢一手鳩貨,你係嘅我帶埋架生賠你交易,我每次都立埋架生出去,對家仲同我躬撚晒弓握撚晒手感恩圖報果隻! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

(~^o^~) 發表於 2017-3-21 01:32
佢 e 支係堅,因為低水,另外 e 條友喺阿苦 No 開,一手交錢一手鳩貨,你係嘅我帶埋架生賠你交易,我每次 ...

唔使上埋架生咁嚴重呀嘛,俾條鈴我,星期5收咗市bid鳩佢

狂徒 發表於 2017-3-21 23:32
唔使上埋架生咁嚴重呀嘛,俾條鈴我,星期5收咗市bid鳩佢

我每次出嚟私交都開機拍片,佢地冇舖頭冇仇報,如果發現件貨有問題即打電話俾佢要回水,唔肯嘅話網上見喇!

星期5收咗市bid鳩佢,狂兄入咗邊幾隻筍貨,單聲嚟聽吓好喎! (~^o^~)

nhcfung 發表於 2017-3-20 09:38
昨天行過、個場好像摺咗

噚日行過仲喺喥,你上二樓見到旅行社跟住轉右,再直入靠右手面就到! (~^o^~)

(~^o^~) 發表於 2017-3-22 04:16
我每次出嚟私交都開機拍片,佢地冇舖頭冇仇報,如果發現件貨有問題即打電話俾佢要回水,唔肯嘅話網上見 ...

354,686,861,1136,1980,3339,2382同QQ

(~^o^~) 發表於 2017-3-22 04:16
我每次出嚟私交都開機拍片,佢地冇舖頭冇仇報,如果發現件貨有問題即打電話俾佢要回水,唔肯嘅話網上見 ...

咁撚搞笑,唔俾出老no.

狂徒 發表於 2017-3-24 22:32
咁撚搞笑,唔俾出老no.

乜野老冧?星期五喎,狂兄你屌咗大禾花未? (~^o^~)

(~^o^~) 發表於 2017-3-24 23:46
乜野老冧?星期五喎,狂兄你屌咗大禾花未? (~^o^~)

股票老no呀,枝酒勁低水,唔屌佢,另一枝唔係大禾花

狂徒 發表於 2017-3-28 21:50
股票老no呀,枝酒勁低水,唔屌佢,另一枝唔係大禾花

狂徒兄,有冇飲過 e 支走佬 21 啊?佢同男牌爭幾多呢? (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

飲過,ok㗎

補充內容 (2017-4-3 23:07):
枝酒值800-900

狂徒 發表於 2017-4-3 23:01
飲過,ok㗎

補充內容 (2017-4-3 23:07):

阿苦 $850,男牌 $1000,你覺得邊支抵?兩者爭几多分? (~^o^~)

補充~
走佬系列
1. Johnnie Walker Red 約翰走路紅牌 8 年
2.Johnnie Walker Black 約翰走路黑牌 12 年
3.Johnnie Walker Green 約翰走路綠牌 15 年
4. Johnnie Walker Gold 約翰走路金牌 18 年
5. Johnnie Walker Swing 約翰走路尊豪(俗稱不倒翁)沒年份號稱17年
6. Johnnie Walker & Son 約翰走路與仔 21 年
7. Johnnie Walker Premier 約翰走路尊爵沒年份號稱 25 年
8. Johnnie Walker Blue 約翰走路藍牌號稱 35 年

(~^o^~) 發表於 2017-4-3 23:23
阿苦 $850,男牌 $1000,你覺得邊支抵?兩者爭几多分? (~^o^~)

唔差好多,呢個價位,兩枝都抵屌

(~^o^~) 發表於 2017-4-3 23:23

扑唔到大禾花,扑咗兩枝獨立裝瓶酒,1枝70年代白馬威,價位ok

狂徒 發表於 2017-4-3 23:27
唔差好多,呢個價位,兩枝都抵屌

咁 e 隻 premier 呢? (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

Johnnie Walker Premier 約翰走路尊爵沒年份號稱 25 年

登錄/註冊後可看大圖

Johnnie Walker Blue 約翰走路藍牌號稱35年

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

狂徒 發表於 2017-4-3 23:31
扑唔到大禾花,扑咗兩枝獨立裝瓶酒,1枝70年代白馬威,價位ok

扑咗兩枝獨立裝瓶酒,乜酒?幾錢?

白馬又幾錢?係咪彈弓蓋果支?

有冇相?

(~^o^~) 發表於 2017-4-3 23:33
咁 e 隻 premier 呢? (~^o^~)

Premier未飲過,以前舊版男牌係有35年酒,好L正

(~^o^~) 發表於 2017-4-3 23:36
扑咗兩枝獨立裝瓶酒,乜酒?幾錢?

白馬又幾錢?係咪彈弓蓋果支?

兩枝1485,白馬394

狂徒 發表於 2017-4-4 13:49
Premier未飲過,以前舊版男牌係有35年酒,好L正

真的嗎,未見過,未飲過,未出世。

佢同 e 家男牌比爭幾多?因為 e 家男牌都聲稱有 35 年! (~^o^~)

(~^o^~) 發表於 2017-4-5 00:57
真的嗎,未見過,未飲過,未出世。

佢同 e 家男牌比爭幾多?因為 e 家男牌都聲稱有 35 年! (~^o^~)

幾十種酒溝埋一齊,份量比重唔同咗,高年份酒比重少咗,所以唔及以前