[嘗酒] 2017 唔 飲 唔 得! (~^o^~)

回復 (~^o^~) #1 的帖子

呢個價錢真係無得輸~
回覆 讚好 不讚 使用道具

RE: 2017 唔 飲 唔 得! (~^o^~)

e 條傻閪閪喺啊虎開 $420,太子 $350 咋! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

本人在14年12月吉之島購入,100% 全新行貨蘇格蘭尊尼獲加 Johnnie Walker 金牌威士忌 - 750ml,如要一箱可以平些,深水埗交收,一假賠十。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

https://hk.f1.page.auctions.yaho ... o6.LF8?u=johnnycy88

(~^0^~) 發表於 2017-5-31 01:22
e 條傻閪閪喺啊虎開 $420,太子 $350 咋! (~^o^~)

搞L笑,條友唔係職業水佬

好多話呢支 Camus XO Borderies 好飲,澳門買 920 元 (南X價),香港行貨價應該 2000 元左右……

我係 Vip 所以齊頭 900 得,平撚過去馬交!   (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

(~^0^~) 發表於 2017-6-6 07:04
好多話呢支 Camus XO Borderies 好飲,澳門買 920 元 (南X價),香港行貨價應該 2000 元左右……
...

係咪要兇鳩佢,先有靚價

狂徒 發表於 2017-6-7 22:13
係咪要兇鳩佢,先有靚價

狂徒本色! (~^o^~)

狂徒 發表於 2017-6-7 22:13
係咪要兇鳩佢,先有靚價

我信佢真蝕讓! (~^o^~)

Johnnie Walker 18 Platinum Label 1L 直購 $850 蝕讓最後機會

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

* 有盒!

* 容量: 43%vol    1 Litre

* 購自香港免稅店!

* 歡迎隨時發問!請勿議價!議價問題不覆!

* 圖片是以實物拍攝 ,如有色差,以實物顏色作準!完美主義者勿BID!

(~^0^~) 發表於 2017-6-8 05:51
狂徒本色! (~^o^~)

唔識do就叫佢拉閘,以後唔俾開(純屬虚構,如有雷同,實屬巧合)

(~^0^~) 發表於 2017-6-8 22:51
我信佢真蝕讓! (~^o^~)

係咪傻㗎

想買 e 支港男,但要 $1980   (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

(~^o^~) 發表於 2017-7-15 23:28
想買 e 支港男,但要 $1980   (~^o^~)

中咗8千萬請乃飲

琴日行過見三六令賣浩加頓,$25三枝。
都低

師兄們:在羅湖免稅店見3款 XO,1)路易老爺,2)金花,3)拿破侖, 都係$1350/ 1 升裝, sales姊姊話;路易老爺好飲,另外同價位就買金花都唔買拿破侖是否真的。(因sales通常hard sale高利潤貨品)

登錄/註冊後可看大圖

地溝男 發表於 2017-8-23 01:28
師兄們:在羅湖免稅店見3款 XO,1)路易老爺,2)金花,3)拿破侖, 都係$1350/ 1 升裝, sales姊姊話;路易老爺好 ...

乜唔係打風乃矛9上去咩?

LasCases 發表於 2017-8-24 23:32

e 家去馬交可能有路易 13 XO 執!

【澳門直擊】途人街邊執浸濕杏仁餅

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

天鴿吹襲澳門期間造成嚴重破壞,澳門市面情況猶如廢墟,多條街道佈滿垃圾、被吹倒的樹木、鐵皮等甚至有樹木橫壓住巴士車頂。

澳門多間著名手信店包括鉅記、咀香園餅家部分分店都受天鴿影響,舖面嚴重損毀,而被浸濕的手信,職員包好一袋袋棄置,現場所見,最少有50袋。店員將手信放在馬路邊,隨即有途人拾起。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170824/57122236

強尼走路藍牌的價格還有點吸引人
可以考慮看看……

(~^0^~) 發表於 2017-6-6 07:04
...

Camus extra價格很優
值得買

LasCases 發表於 2017-8-24 23:32

佢鹵味,我買 $1000,e 家 $850 有! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

https://hk.f1.page.auctions.yaho ... mesp0072004&tp=

e 支抵屌呀,$700 咋,係低水之啫! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

https://hk.f1.page.auctions.yaho ... pE6.LF8?u=fymbhk512

最衰之前入重貨,如果唔係實賺埋佢盒月餅! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖