C C~36E Cup 女朋友, 勁多水!!!全自動HONEY!!!

簽到
名稱: C C
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45622-銅鑼灣-兼職女郎-CC.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

453452340124554199.jpg ' g# z7 p5 R' B) N/ u: P
見到有條正女, 第一時間打俾Agent約時間,
7 ?1 t  O! _7 H+ ~8 A一入門口, 見到女女真人, 眼大大, 笑容甜美, 青春勁有女朋友feel, 我勁滿意,見住佢露住半個球俾我睇, 我真係不能等啦, 抱住佢Kiss先, 因為我已經有少少沉, 再check埋身, 就去沖涼…4 _: B+ Z" z( b9 Q- K
同女女係浴室水中大戰, 大家係咁摸來摸去, 皮膚好滑好白, 有彈性! 因為佢夠young, 佢又沖得好仔細, 有水簫, 精油按摩, 全自動!!!
" D1 f; M8 i. ]- X* d. ?* d+ o上床女友式大車, 錫lin lin及食蛋蛋, 幾好技術, 妹妹好多水, 女女俾我搞到佢好想要, 就上套, 女上un先, 左扭右扭, 好有功架, 轉男上, 被我插到叫聲連連, 佢全面紅紅, 半邊燒鵝脾, 再摸佢陰唇, 佢全身發軟, 勁多水, 係咁叫個唔停, 我係咁插直至打個冷震完事...... 事後係床上抱住傾計, 勁有女友feel, 抖夠去洗白白,比錢走人!!SO SWEET HONEY
" `" @& p9 ]* A% `* Y# D0 ~9 V
nice report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

Looks so sexy

看不到臉,感覺很漂亮喔~

Nice, 36E, 正年

多謝師兄分享

囡囡一流身材......謝謝報告