[浦點交流/分享] 新试FRH,设施麻麻地,JS有惊喜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做左資料搜查幾日,一心諗住試間新場,方便羅湖過去。本身之前去開幾間都響關口度,設施唔錯,略嫌服務單調。
今日出糧細佬癢,就去左之前睇中的一間,對,就是FRH,主要因為間場100號D相令我難抗拒,加左WC后就過關搭地鐵幾個站直去。
講到呢度,各位師兄系咪以為我會推薦100號?事實上唔系的,今日主要講兩點,NO1 系FRH哩間場。NO2就系今天的驚喜,6號。
首先講下間場先,到達目的地后,第一感覺就系,個門面無相像中甘大,可能相好睇D。行去浴室的途中已經感覺到大堂細,位少,燈光太暗啦,同埋,可能我去個陣較早啦,去到先6點左右,得兩個人做緊大堂項目,其中一個仲要輪緊個師父按完另一個的腳。
好啦,跟住入到去浴室,第一感覺就是,哇,再DUM小小好無?! 個天花好舊,有幾噠地方直情黑曬,D LOCKER又望落好舊,個陣小弟經已有小小後悔。不過,服務員都幾好笑容。
放好D野,入去沖凉啦,沖凉房應該得6格,干蒸房同濕蒸房放滿曬要換洗的毛巾同浴袍,所以,鐘意蒸蒸先的師兄就唔好旨意哩間場啦。
好啦,講下大堂項目先,我好彩D,坐10分鐘左右已經有師父幫我按腳,力度夠,真心唔錯,剪埋指甲,途中穩經理問100號得閑無,唉,講到哩度就體現出我哩挺新手失策的地方啦。去之前我無問100號返咩班就沖左過去。結果經驗話返夜班,9點先到沃。無計啦,睇多陣相,響6號同36號之間掙扎,其實相就36號索D,但覺得6號笑容唔錯,就決定6號啦。
大堂做完,個師父猛甘話幫我做左兩個項目,本身想簽50小費都變成80,不過,此處有驚喜!哈哈哈。
入房無耐,6號敲門,把聲好柔,開門站在門口問好打招呼,第一感覺,哇,好似拾到寶,事關小弟體型大,鐘意嬌小玲瓏身材,過程中我又較為被動,喜歡熱情好動活潑D的JS,6號完全開正我個瓣。
PART1就都系甘,無咩好講啦,但過程中6號會好似個會同你有小小曖昧的朋友甘,望住你靦腆甘笑,又有計傾,傾到笑點個陣仲到趴響我身上笑,仲會對望個陣偷咀你一啖。初頭講笑個陣,佢望住我,嘟住個嘴,我唔知佢想表達咩意思,但后尾熟小小,就偷偷小車我一下,哇,哩種感覺,我真系畢業后就無再試過啦。
PART2就真系爽爆。叫我趴響床度,上空就已經FEEL到啦,過唔到兩秒,我個PET已經FEEL到6號除左底,漫遊好舒服,但唔算出彩啦。但毒龍就完全唔同啦,其實我個人對毒龍就興趣不大,因為每次都感覺唔到個種爽。不過,6號令我體會到原來毒龍可以甘爽,我狗仔式趴住,佢毒龍個陣又響個袋度輕輕摸,又啜蛋蛋,又用條舌周圍掃,我真系忍唔住呻吟。
毒龍完之前玩正面,啜LIN好爽,大家情到濃時,我膽青青甘車埋過去,佢竟然接我招互車,大佬,我對車其實有好高期望,原因系未試過45度場可以大車架,真系出乎我意料,一邊車一邊溫柔甘攬住佢,又好似情侶甘調情嬉戲,我好開心。再落黎就系吹功,我都俾JS吹過唔少,老實講,對吹我反而麻麻地,比較鐘意啜LIN手打出,但6號吹到我又響度呻吟,滿意度爆燈啦已經。再玩埋69,到最后叫佢一邊車一邊手打,佢仲以為吹得我唔舒服,其實唔系架,手打啜LIN系我慣用出貨手法,之不過可以大車,我梗系大車甘出啦。
更加令我欣賞的一點就系,好多時,出野個陣,JS只會再套多兩三下就算數,但對於我黎講,出野后再套多15秒會令我更加舒服,出得再盡D,哩點,6號做到了,我呻吟聲無停,佢手都無停,而我系完全無同佢講話幾時先停。
綜上,我覺得6號調情手法好,容易熟,有計傾,車我就唔知其實師兄會唔會享受到,但我真系好鐘意同佢車。而且服務態度真系讓我覺得同個曖昧緊的情人嬉戲,好新鮮。
打個分先啦,FRH個場我俾6.5分,改進空間好大,但6號我會俾9分甚之乎更高。當然啦,要求因人而異,6號吸手波,對大波要求的師兄可能就唔系幾岩啦,年齡感覺上26 27啦。
好啦,沖完涼埋單,268+12(超大號浴袍費用),落樓280。各位師兄有無覺得漏左咩野,無錯,就是上面我講到的驚喜,大堂項目我簽左小費80,但無收到我錢?我入到地鐵先醒起,唉,無計啦,我自己都無醒起。若然有師兄想要6號WC,可以PM我,6號話年底前都仲響間場度做,過完年會轉另外一間旺場。

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 jeffkwok #1 的帖子

多謝師兄分享

Frh 上个月做promotion先199. 不过见佢熟女场先冇去,btw 手推冇口爆?回龙箫?

回復 waterl22 #6 的帖子

有口爆,不過我鐘意手打出。

謝謝師兄分享

回復 毛明 #10 的帖子

謝謝師兄分享

毒龍完之前玩正面,啜LIN好爽,大家情到濃時,我膽青青甘車埋過去,佢竟然接我招互車.....

大佬, 有點嘔心~~~~

毒龍完 師兄你主動大車 好重口喎

多謝報告

師兄,硬件唔掂。你包膠豐富,寫多些。

多謝師兄甘詳細報告

多謝內容豐富報告

開心至緊要

多謝分享

多谢师兄分享,可否pm囡囡微信