切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

s-books.comS-Books性書教學及討論18miss.com 成人用品專賣店
熱門搜尋: 請稍候......

[食家報告] 大阪非風俗店~學生妹按摩驚喜     [複製鏈接]

魄力
1755 點
魅力
320 點
潛力
21 點
黃金
100 兩
268494 元
發表於 2017-2-23 |顯示全部樓層 |舉報

回復 ray819 #1 的帖子

有個超可愛的女仔在街上派傳單,我就走埋去拿一張問怎樣去,我以為佢教我怎樣去,點知佢帶我去,到店先知係佢SERVE我,現在已經有點沉船,好彩就快要飛了,否則日日去破產都有份。

開始時,會有個男人和她跟我一起講解,個女仔超可愛,樣子質素同出張店完全沒有可比性,一點風俗味也沒有,是飛田幼幼,還是學生。課程內容大概就是她說我是老師,她是學生,之後各種攬,坐在身上抱抱等等,我有問可否摸什麼,她表示可以摸手仔 - -

咁抽水就一定有的,攬頭攬頸時抽水,不過佢那個位置好細個,摸到好似同無摸到一樣,身體超香,櫻花香,同出張店的風俗味不同,怪不得CYBER兄都轉戰這類店。

個女仔是新人,剛開始上班,佢好怕羞,我俾隻APPLE WATCH佢測心跳,她有1XX多,佢話好緊張^^ 超KAWAII

吊,日本妹真心無得輸,好想找個日本妹做女朋友。

魄力
2313 點
魅力
242 點
潛力
0 點
黃金
9 兩
61900 元
saberlam 發表於 2017-2-23 01:07

幾好,最緊要玩得開心,不過你post張傳單出來,俾的壞份子睇到,去玩時做的過份行為或者亂抽水,攪到不接外國人說麻煩,建議你删除張相

查看全部評分

私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
1755 點
魅力
320 點
潛力
21 點
黃金
100 兩
268494 元

對啊, 馬上刪了

謝謝提醒

魄力
549 點
魅力
0 點
潛力
13 點
黃金
0 兩
5132 元

赞师兄偷偷摸摸

魄力
2313 點
魅力
242 點
潛力
0 點
黃金
9 兩
61900 元
saberlam 發表於 2017-2-23 08:39
對啊, 馬上刪了

謝謝提醒

最緊要長玩長有,大家happy

百萬富翁勳章 高級元老勳章 論譠元老勳章 超級元老勳章

魄力
13215 點
魅力
1722 點
潛力
16 點
黃金
524 兩
6456007 元
感謝分享

魄力
54 點
魅力
0 點
潛力
6 點
黃金
0 兩
1481 元
ray819 發表於 2017-1-8 01:13
終於有時間寫這編非風俗店的驚喜學生妹按摩,這店是去年10月去大阪旅行時光顧的,
本人學過日文,大約N5的程度 ...

玩到隱藏menu, 其實重好玩過風俗店!
重要囡囡質素高 這些機會...
btw, 多謝師兄分享

超級元老 [發短訊]

自由自我.逍遙自在 / 中港澳日.極上玩樂主義

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
saberlam 發表於 2017-2-23 01:07

有個超可愛的女仔在街上派傳單,我就走埋去拿一張問怎樣去,我以為佢教我怎樣去, ...

首先,謝謝精彩報告。唔駛咁快沉定一個,學生妹既數量真係多到……。
而且JK女未算精於攻心,其他非風俗界別係有更強的高手!
坐在身上抱抱 = 可食波餅 。不用問可以摸什麼,佢地一定唔會答係渣波。
隔衫熨吓波仔已經是最低程度的抽水,就算是超正經場多數都可以咁做。
多啲試唔同的場、唔同的女,因為每次經歷都可以唔一樣,也可以有突如其來的激情。可以的話,說多啲笑,講多啲心事、感性嘢等,全部有助玩FEEL。祝CHING 繼續遇到好嘢。
你有你的言論自由,我也有我的權利去阻止「無禮貌人士」的滋擾,特別是那些「喜歡單打」、「專門曲解我說話」的人。黑名單就係咁樣用。

超級元老 [發短訊]

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
ndis35 發表於 2017-2-23 19:10
玩到隱藏menu, 其實重好玩過風俗店!
重要囡囡質素高 這些機會...
btw, 多謝師兄分享

非風俗多數有隱藏menu,喺尋找過程往往都係峰迴路轉的。
相對平舖直敍的風俗店就會顯得比較公式化了。
你有你的言論自由,我也有我的權利去阻止「無禮貌人士」的滋擾,特別是那些「喜歡單打」、「專門曲解我說話」的人。黑名單就係咁樣用。

魄力
54 點
魅力
0 點
潛力
6 點
黃金
0 兩
1481 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-23 20:04
非風俗多數有隱藏menu,喺尋找過程往往都係峰迴路轉的。
相對平舖直敍的風俗店就會顯得比較公式化了。

宜家唯有學好D日文 多D落場同囡囡吹水
到時就事半功倍

超級元老 [發短訊]

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
發表於 2017-2-24 |顯示全部樓層 |舉報
ndis35 發表於 2017-2-23 23:38
宜家唯有學好D日文 多D落場同囡囡吹水
到時就事半功倍

個人認為,唯一可以快速練成日文的地方,便是夜總會 (齋talk, 渣波, 抽水或 girl bar)。當中又以齋talk最見效。真係培養到落club 的興趣,日文既進步便可一日千里。
華人除了本番兩個字,就乜都睇唔到,所以極度抗拒日本夜總會,呢個亦係99%的人永遠無法練成流利日語的主因。
PS. 我啲日文就係喺夜總會練番嚟,由零日語到尚算流利只係用咗九晚!!(每晚講三至六小時計)
(其他TIPS 詳見小弟拙作:我在不懂日語的日子)

魄力
150 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4381 元
Good experience and thank you for the report.

魄力
54 點
魅力
0 點
潛力
6 點
黃金
0 兩
1481 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-24 00:07
個人認為,唯一可以快速練成日文的地方,便是夜總會 (齋talk, 渣波, 抽水或 girl bar)。當中又以齋talk最 ...

係 我有追cyberkencyber兄嘅Post (有D set左權限 小弟未睇得到 )
最緊要放膽去講 同local練多o的實進步得好快
果邊齋talk夜總會係唔係外國人多數都入得? 之前好似聽講話要有番咁上下日文水平先比入

魄力
1594 點
魅力
530 點
潛力
0 點
黃金
220 兩
1186980 元
多謝師兄分享。

超級元老 [發短訊]

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
ndis35 發表於 2017-2-24 00:18
係 我有追cyberkencyber兄嘅Post (有D set左權限 小弟未睇得到 )
最緊要放膽去講 同local練多o的實進 ...

由新宿淪陷,所有主場唔再受我玩,我就開始SET 權限,和停止介紹新場。
所有夜場中,只有夜總會是「傾計專項」,喺裡面咗了傾計、溝女;冇咩可以做,所以進步一定快。
齋talk 場外國人多數入得,但要識用日文自我介紹,或找無料案內所推薦你。
「要有番咁上下日文水平先比入」是外行人的誤解。因為「齋talk場」是夜遊初階中的最初階。
相反,JK場因為涉及氹女,又有好多突發事故,是夜遊中的高階,但不少零日語者卻認為自己可以去玩。在言語不通下玩正經女,其實好易出事。所以我係絕對唔會介紹JK場。
(JK場 / 戀愛按摩 涉及氹女,是我哂最強日文的地方,而不是學日文的地方:全程掛住諗計氹女搞女,邊有時間認真練日文)
現在,我在完成所有夜遊活動後,都會揀番一兩間齋TALK場坐。玩傾計係個人習慣,令我不自覺地會練成日文。
最後,我認為,想玩好日本夜遊(風俗+非風俗),首先要令自己擁有N5合格程度,唔係只會雞同鴨講,練唔出啲乜嘢。

魄力
54 點
魅力
0 點
潛力
6 點
黃金
0 兩
1481 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-24 00:56
由新宿淪陷,所有主場唔再受我玩,我就開始SET 權限,和停止介紹新場。
所有夜場中,只有夜總會是「傾計 ...

明白 師兄資料好有用 解答左小弟好多疑問
JK場暫時應該唔會入住 一來語言問題 氹女更加做唔到
去到會少好多樂趣
下次去嘅目標係齋talk場 可以練下講野之餘 重可以八掛下佢地對咩話題會有興趣多D
再一次多謝cyberkencyber兄回應

魄力
1755 點
魅力
320 點
潛力
21 點
黃金
100 兩
268494 元
回復 cyberkencyber #68 的帖子

食波餅都算有,不過佢太細個,食左都無感覺,食心口有,好香

魄力
2313 點
魅力
242 點
潛力
0 點
黃金
9 兩
61900 元
cyberkencyber 發表於 2017-2-24 00:56
所有夜場中,只有夜總會是「傾計 ...

我會選擇去地道居酒屋和食店練日語,同店員和食客傾計,好多日本地道食店的日本食客聽到我講小小日文,好多人會主動和我傾談,試過一次我坐bat檯位,旁邊位日文妹主動和我說日語,她還叫我一起去下一間居酒屋和她的朋友一起再飲,又試過叫外送女回酒店,她知我今年會去她老家四國,傾了1個鐘才開始,當然相談蒂間要有紙筆,而且我有日本朋友,我時常會請教她日文

魄力
1690 點
魅力
1165 點
潛力
0 點
黃金
313 兩
2232167 元
回復 ray819 #78 的帖子

非常好哦!
我試過去立食壽司有日本人主動同我傾計,問我係邊度人,點解識黎食
不過係個大嬸囉

超級元老 [發短訊]

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
ray819 發表於 2017-2-24 08:35
我會選擇去地道居酒屋和食店練日語,同店員和食客傾計,好多日本地道食店的日本食客聽到我講小小日文,好多 ...

CHING 的方法也十分好,除咗係免費交流,亦可廣結良朋。但像我般「非常怕生」的人,就好難咁樣練。
喺日本,我剩係認得三類人:夜之女、案內人、同夜店店員。多年嚟,就係佢哋同我練。
話題上一定係比較窄,而且又要花錢,但卻可讓我在短時間內熟習夜遊時果一百幾十種情景對話。
因為聽得太多,而家一半之上時間我連紙筆NOTE BOOK 都唔需要了。
另外,我經常會練習表白、溝女、氹女、冧女的日文,因為JK場內係極之需要用到,呢啲搵夜之女練會比較方便。
但無論係點練,都希望大家可以更上一層樓,玩到自己想玩既嘢。

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-12-12 12:19