其實係咩心態會去澳門玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好貴, 又唔抵玩, 香港一樓一都係500元, 女女真係唔係特別靚, 我係澳門d1食過豬扒, 壯又濃, 又裝假波
其实贵都无问题,但服务差很多才是主要…
香港人往澳門既可赌錢又可享受 (桑拿)因為在澳門相對便宜(大塲價錢)和多選擇
小弟真不明白
時不時都有這種類似問題貼出詢問
看到後心裡就不停出現許多問號:

為何垃圾場都有免費餘飯吃
為何甘心比錢出外買飯吃呢

為何出外餐廳食特級和牛
為何不在街市買牛肉回家燒來吃

為何不在家內免費做運動
為何要消費幾千幾萬入會籍健身中心做運動了

為何不在家中日日夜夜進出私家洞
為何要出錢街外找大眾公廁

上述問題
小弟也想來想去都想不通
回復 mcdullpig #4 的帖子

then why do you come to 141,  there is no need for you to check out other girls,   ha ha ......

1樓1要500得半小時,澳門桑拿最低消費2000但起碼玩三四個鍾,任吃任喝,喜歡仲可以過夜,計落貴不了多少
mcdullpig 發表於 2017-1-8 12:02
小弟真不明白
時不時都有這種類似問題貼出詢問
看到後心裡就不停出現許多問號:

例子舉得好!
去澳門街必定比香港一樓一貴,就好似出街食飯比係屋企食貴,味道又不一定比屋企的好食,但始終有好多人出街食。所以根本無得,亦不必要比較。覺得唔抵玩就乾脆唔過海玩就是了。
C Hing..... 这个是个人消费觀念问题........搭飞机目的地一样.....但都有唔同倉位........经济....商务....头等.....甚至包机.......
博吊post.....
樓主嘅問題可以用一個人一生講得最多嘅三個字解答
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
就係
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
唔知道
danpdd 發表於 2017-1-8 16:00
樓主嘅問題可以用一個人一生講得最多嘅三個字解答
.
.

所以...小弟...啱啱...又去泥...
小弟就偏愛去澳門放鬆 亞洲哪個地方能吃喝玩樂這麼方便
地方小車程短 時間不用花在點對點移動 玩的夠盡興
唯一能嫌棄的就是 費用一直漲 有點不像樣 只是 沒錢就少玩些 省著點花
挑女孩 看走眼 跟選寶石 被蒙騙一樣 多玩幾年培養經驗 加油

有錢就咩都要試
無錢既就覺得咩都貴唔抵玩
yiuon 發表於 2017-1-8 20:52
有錢就咩都要試
無錢既就覺得咩都貴唔抵玩

好正確。
回復 mcdullpig #4 的帖子

又例如,明明打飛機出又唔洗咁多體力入唔洗要搵女。點解要扑野
豐儉由人
uvicvic 發表於 2017-1-8 03:19
好貴, 又唔抵玩, 香港一樓一都係500元, 女女真係唔係特別靚, 我係澳門d1食過豬扒, 壯又濃, 又裝假波

500? 老廟企街一半咋喎, 其實係咩心態會去141玩?

所以呢, 去澳門數目上貴就一定, 但抵唔抵就視乎個人要求, 岩就岩, 唔岩就唔岩. 我自己所見, 同樣價格, 要在香港玩返足服務同場地氣氛係好難, 141更加無得比. 當然, 如果你只係但求一插, 插完就走, 唔在意服務唔在意場地, 咁在香港搵七日鮮都可以有質素又慳時間又慳d錢. 只係無得咁比較咁者
最初出道求出野
資深師兄求服務
睇你想要咩JE,係屋企打飛機吾洗錢TIM
回復 uvicvic #1 的帖子

我試過有偷食既感覺

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 14:52