[華南地區] 淡水食齋之旅.....

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無寫報告喇。最近心情麻麻,本來好想去試下河口。但工作安排緊密,條女又睇到實,於是偷得浮生半日閒,跑去淡水歷險。功課唔係做到好足,膽粗粗就一條友羅湖出發。

因為費時條女晚上打嚟唔知點解釋,中午就出發喇。羅湖城下面33號位搭大巴,上車比錢,唔好好似我咁傻上左二樓買飛。就最近關口個角位。全程高速40人仔。50分鐘就到喇(我無塞車咋)去到系客運站落車嘅。目標係試下金x格。出來有好多的士,我就唔想咁快去到,所以坐巴士。車費兩元。去到立交橋想話慢慢行過去,點指都幾遠,有點後悔但算啦,心唸好似先前ching緣途有冇推油按下都好,點知真系乜都冇。可能太早去。沿途都係裝修呀,洗車等。一點驚喜都無。

去到金海X,一入門口就同我講最低消費1xx,心念ok喇!都預左ching講既499。要搭電梯上去二樓換衫,上到去嚇能死!一個人都無!個服務員好似僵屍游過來,幫我開了locker就閃人。自助服務都算啦,個locker得一個衣架,問又話無喇!算!沖涼換衫去休息廳啦!點知道一個人都無!嘩!都四點喇喔!結果問左下,自己上7樓搵499餐啦!上到去搵到個服務員安排。話包泡澡和按摩。間房系酒店房,都幾大,心念你系裡面做都無人知啦!等左一陣,js入黎喇!三張幾....重要穿行政服,特長打底褲....心情再跌入谷底。然後除上衣按背,手法就一般般啦,跟住用爽身粉按,所謂的「輕輕按」。都幾舒服。跟住想有正餐食喇。轉過身黎做前面,想話摸下波喇,竟然推開我!我唔出聲住,看看後事如何。結果心念到重頭戲啦!同我講hj加100!嘩!有無病呀!我問有無其他,答案系無!喔!心念唔黎都黎左,比多100啦!跟住開始啦,又嘩喇!坐到最遠,衫都唔除!我問可以坐過來摸摸嘛?答案系:要加錢!我xxxx..........結果無曬心情。

跟住落返休息廳想食下野啦!結果話要到6點先有。個肚真系有d餓喇!就等半個鐘啦!野食十寧種都還可以,但味道就一般喇!返到屋企仲肚痛....唉!食完小小就走人啦!

聽講話查得嚴喔!但都不致於甘差掛!都算系跌錢之旅喇!周圍環境我就見唔到所謂舊東莞的感覺喇!如果有更新既資訊請指教一下!
回覆 讚好 不讚 使用道具

中咗伏了, 唔使再去了

內容豐富呀。

回復 hlclee #1 的帖子

晒錢又冇得玩。

知道冇野玩都好 唔使白行一趟

近新年有好多妹妹都開一始回家了。你又早去了。師兄

回復 enrique #7 的帖子

真系唔知喇!不過個js同我講好幾年無喔!話以前穿旗袍然後脫了有萊斯睡衣喔!

Sad to hear that, good luck nexttime

囡囡都開始回家過年了,淡水這種地方就算了吧。。。

要加錢!要加錢!玩撚咩

多謝報告和分享

499應該係包埋機餐的,師兄你被搵笨了

淨係呃錢,唔使去。

this time normally the service is bad

回復 playerboy #1 的帖子

去错地方,功課不足

放棄淡水