初訪金池 2017年1月

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

初訪金池 2017年1月

到過東A兩次及D1後,係時候開拓眼畀試吓其他馬交sn。是次就揀咗金池呢個老牌塲一試。綜合141hk各ching文章,認定金池:cp值高;囡囡可以四圍走同客人兜搭;及逢星期4、5、6接近午夜有大遊戲玩可能有群吹。小弟就主要係俾第2點吸引所以揀金池泥出跳。

上星期6下午約5點到場。哥哥仔分配locker,除衫,自己掛。無問攞tips。(註:唔似東A,locker係單鎖開關(東A係双鎖) )。入門口右面係冷熱水池(熱水池同東A珠簾池差不多大,但無咁開揚,冷池好細。)、右前方3張待浴凳、左面桑拿房、左前方冲身處。行前兩步見左面角落有間隔內有長凳做擦背,不過當時無人做待浴或擦背亦唔見有待浴、擦背囡囡。正前右方係抹身換衫位,有位小妹妹喺度幫人抹身著道袍。

自己冲身,跟住走去妹妹仔度抹身,ironman咁分開双手佢幫我前後抹乾,用紙巾抹埋弟弟,好似有位ching咁講,佢踎幫我著褲時同我弟弟真係零距離。跟住佢會請你簽tips俾佢。我見前面ching簽咗一舊(大陸或台灣人)。小弟就保守價廿蚊(之後我再出泥沉池抹身果陣簽咗卅蚊,我認為ok啦)。

隔度牆已經到休息室。嘩!門口位已經企咗幾個囡囡喺度。正前方遠處係主任枱,左面係休息區,3行6排凳36個位左右,每一區前面刀有張bar stool有d囡囡坐喺度。而前右方主任枱隔離係餐區。

入門口好快有個短灰綠髮bob頭黑色suit有d肉哋囡囡上前問我幾位又帶我揾位坐底。坐咗一陣決定食d嘢先於是走去餐區。今次有個囡囡跟上泥問我揾囡囡未叫我揀佢。我話去食嘢佢好狡咁挨住牆話等我,我笑住寧頭叫佢唔好等我!哈!同某d ching講法不同,d囡囡並無走入用餐區bor,好似有條隱形黄線咁,最多只站在黄線以外。我坐近主任枱趁機觀察吓(應該係you tube條高清片果個位)。場內有大約十幾個囡囡,幾個企門口,兩個坐近門口張bar stool(其中一位係公關明珠姐,同you tube見一樣),3個坐近主任枱bar stool(似越南),有d喺休息區內或坐或訓咁同客傾計。c fu 工著黑色衫長褲,應該係越南,樣就比唔上東A果d。

食咗個麵,普通;茶包奶茶,唔多掂。返休息區,另一位公關埋泥坐底,知我第一次泥咁就介紹吓(同ching講法又不同,佢又無抽我水)。之後是旦按part脚再觀察吓。期間最遠果行選咗3次美,每次刀有約廿位囡囡,由左至右係普通越、中國、公關(有3個包括明珠姐)、跟住到中、越model(長lace裙)。

寫住咁多先待續...

我好想快d睇到 ericfrancais ching嘅"仙記集中營",請大家慷慨解囊加分俾小弟。感激!
r e s e r v e d
留 位
留 位
留 位
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄又過左一個愉快既晚上。。。。
個集中營就,越大期望越大失望。。。。

期待師兄下回分享, 有埋圖就一流啦

支持師兄,期待下集。

我叫阿牛 發表於 2017-1-9 07:17
先加分,再等你報告

感激不盡!
盡力在今晚上截!

nightlife71 發表於 2017-1-9 02:11
期待師兄下回分享, 有埋圖就一流啦

有幅浴室隔玻璃嘅相
不過
算啦

期待下集報告

介紹場地很詳細 座位數有柱要扣去 稍待 請繼續

先加分,再等你報告,谢谢分享

支持師兄,期待下集。

回復 danpdd #1 的帖子

發帖很用心啊!

nice report.

師兄寫得超詳細, 辛苦鳥~~

支持CHING
原來去左金記
其代下集包膠

其實「集中營」冇野睇
只是如果有得閒CHING吹吹水
不要其望太高

我想講,個集中營系冇嘢睇噶,個個努力昇級入去睇,入完就屌屌聲出翻黎。。。係長期幾條76響入面9up唔想其他咁多人搭爹至設權限咋。。。

另外,我想講明,有女埋身,有女抽你或互抽係建立在兩點,第一:熟客。。。第二:你夠唔夠賤,比如,同條女講「你的奶子是真的嗎?真的?我不信!讓我摸摸看是真的才找妳」。。。當然,唔係個個出倒呢啲口,磚家就一定得。。。然後搵唔搵條女就睇閣下定力了。。。

阿力達 發表於 2017-1-9 12:14
另外,我想講明,有女埋身,有女抽你或互抽係建立在兩點,第一:熟客。。。第二:你夠唔夠賤,比如,同條女 ...

原來如此! 小弟觀察咗好幾位ching刀覺得佢哋應該係熟客。d囡囡直頭訓哂身演出。

計埋公关, 小弟刀有四位女女埋身。有兩位刀叭咗落泥, 不过無揸嗱咁。
金池好在呢度, 有位囡囡坐近果張high stool望我幾次之後走过泥, 背影刀oK, 埋到泥至發現係背多分,,,珍妹泥嘅。

小弟有問題, 果幾位公关有無人點嘅呢

佢哋年紀好似大d

回復 mcdullpig #16 的帖子

經此一役, 更加覺得盡可能試吓唔同sn拓闊眼界。要經歷过至有得比較!

壹仔已在小弟wish list了。