3個第一次,至尊報告加小小分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人生3個第一次,第一次去至尊,第一次吃鬼妹,同埋第一次係呢度寫報告。
差唔多二年冇來過澳門玩,終於夾到天時地利人和,過來偷 下。
計劃以富城做膽,其他就即興去玩,本來最想去係財神間鬼妹專門店(原來真係用呢個名,唔係講笑 ),所以只係得富城有買咗子夜套票(hkd22xx)。
5點30去到財神5樓,未見到間專門店,先見到大大隻至尊桑拿係樓梯上面。見腳仔有d累,就不如先吃1q,再加按摩。
入到門口,老實講 loker 同沖涼位有d 舊(我之前去開東堡同埋利澳),但勝在設備齊全。自己一條友沖涼,沖完去休息室。
同之前 ching d 報告一樣,休息室有點細,簡囡都係呢度簡。休息室大概有6,7個師兄係度休息。
我先吃個豬扒包同列湯醫一醫個肚,同埋點咗個師傅按2part 腳。呢 part 真係唔錯,野食以桑拿來講算好吃,加上上海老師傅真係按得好正,隻腳即使冇咁緊(出野前腳仔軟真係大work)。之不過留意到附近師兄都冇叫囡,所以睇唔到質素如何)。 按完吃完大概630,小弟有d性趣吃囡,就叫靚仔經理來問下有幾多囡,佢話依家有大概8到10個,全部國產,如果要鬼妹就要等到7點後先返工。老實講男人想要果陣真係30分鐘都覺得耐,小弟就叫佢俾d囡來望下。
出來大概10多個國產囡囡加上1個剛剛上班的俄國鬼妹,國產囡囡有大概有4個可吃用,但其中3個都串串供,第一個著白色外套囡囡經理好似話係av,其實小弟聽唔明佢講咩,因為目光已放在俄妹身上。個俄妹外表大概80分,有少少mix 鬼妹feel, 目測大概27, 28 years old 加上笑容唔錯同埋好高大,就吊佢la, 之後連價錢都冇問同睇就入咗房。
房間有點細,但都ok la, 俄妹態度真係好好,雖然英文mama,但起碼都算溝通到,原來佢來咗澳門1個月到,之前去過香港做過酒店囡,我地都叫咗有講有笑
佢身材大概b cup, 小小肥,個波同平時亞洲囡囡有點唔同,
lin 偏細同都幾pink 下, 除咗高跟鞋大概165度,比我平時見到出面d鬼妹差唔多。上到床佢先幫我按摩,跟住親全身,有用套吹,同親小弟蛋蛋。 吹功唔錯,呢part 唔係想像中hea 做 (可能我係第一個客)。可吃佢lin ,同應該可指插佢下面(但小弟只係輕輕插咗一下,要尊重囡囡)
吹到差唔多就做,做呢part 普普通通,主要問題係佢下面唔夠亞洲人tiny,同表情有d假,可能吃開鬼佬大肉腸 ,事後沖涼都有講有笑。出到去goodbye 完先唔記得問佢叫咩名,搞原休息一陣出去俾錢都差唔多8點la, 價錢連2 part 師傅工加小費 一共 2800, walk in 價, 算ok la。 出到外面先見到間鬼妹專門店,原來係樓梯下小小,但算la, 小弟同小弟細佬要休息下,今晚要留精去富城。
總結,不太差,算吃過鬼妹而且服務都ok,但下次都係都國產囡囡玩,個西吊得舒服d。同埋唔記得講富城休息室有2個做大堂功囡囡幾靚囡,同埋好似幾大波。
如果師兄們要去吃鬼妹,就要晚上630到7點去,插頭香
小弟寫得唔太好,因為係酒店休息緊,陣間去富城豪一豪佢,過2日再出report
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks report wait for 富城report ..Ching mark 2條女上房😆

等你富城包交。。。不過,富城女女同師奶都係一集團,點解唔去食奶?

回復 阿力達 #4 的帖子

師兄,c9 吃過好幾次,呢個trip 我志在試d自己未去過個場,做下白老鼠,下次可以俾其他friends 同師兄意見。同埋我爬文見有d師兄話1條友去富城重好玩。

等你富城包交

鬼妹唔未個個闊,你係食左D被吊得多既鬼妹。。。
我食咗好幾個都窄過唐人,當然都有食過闊西
我發現有個共同點,同佢地平時有冇運動有关

Oldboy21 發表於 2017-1-9 21:40
人生3個第一次,第一次去至尊,第一次吃鬼妹,同埋第一次係呢度寫報告。
差唔多二年冇來過澳門玩,終於夾到 ...

巴打走兩場仲 book 埋酒店都幾重鎚出擊喎, 全程起碼六七千?

多謝師兄報告, 等待富城包膠

多谢师兄分享,期待后续

多謝師兄報告, 等待富城包膠,谢谢分享

期待師兄富城報告

多謝分享, 等待富城包膠

Expecting for next report , thx

至尊都算間幾舒服場
囡囡質素都算一般
有時間都可以再去

小弟未去過富城
請問富城係咩場和咩地址?

期待師兄富城的報告……

謝謝分享!! 期待後續的富城報告

回復 mcdullpig #16 的帖子