富城包膠, 選囡有d 15 16

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係至尊吊完俄妹後,小弟情緒失落,因為自己表現唔好,埋牙得果3分鐘,加埋出精後進入咗聖人領域,見囡都冇性趣,所以連本來好想去果間鬼妹專門店都冇去。

返酒店吃d野,沖涼,寫完桑拿報告都已經差唔多時間。出發到8樓富城正好11點,出套票,入房都好順利。房間以小弟去開c9同埋香港私場來比較,真係差咗少少,燈光暗得來冇c9果種氣氛,音響都唔多得。
但算,我唔係來唱k, 坐咗一陣,媽咪入來話係1號組(其實我唔知有幾組),俾咗hkd500 貼士佢,佢話套票包2罐啤酒,小弟覺得唔夠,就叫多6罐 同1枝香檳,跟住媽咪帶咗10條囡囡入來,全部國產,冇魔豆,得可能2條可食用,我想睇多轉所以全飛。第2轉都係7,8個到,有1個魔豆,唔靚唔高加上笑容欠奉,可能個西相金la,所以有魔豆做,其他果d唔記得樣la, 都全飛,媽咪入來但冇西面,話呢個鐘數,囡囡唔多,跟住俾多5條全新囡囡我睇,1件魔豆,樣好過之前果個,但雞味重之餘重要串串地,我就選咗個著得有少少似c9 制服白色see through 囡,坐落發現樣一般,Vietnam囡,識廣東話。玩咗大概15分鐘到,媽咪入來問點,我話飛,媽咪話跟住d囡可能會重複,我話照睇。入咗來大概十幾個囡,間房細基本上唔夠站一排,選擇咗2件,第一個係湖北妹,之前好似未入來過,瓜子臉,大眼,好slim,有少少港女feel, 樣少少cool, 同埋個波應該係谷出來,但係佢幾熱情,不斷摸我同送波餅吃,唔錯。第二個係東北妹,但身材唔高大,樣有d學生feel, 加上化妝唔夠好。坐多15分鐘,媽咪入來問要唔要呢2條囡,我話留湖北妹,媽咪之後俾我睇咗一件紅色外套魔豆(呢個場d魔豆都唔知著咩色外套,好似次次唔同),今次係湖南妹,有d似 台灣 SHE 個 selina, 肥小小但大波同樣唔錯 ,年紀應該好細個。3個人玩咗一陣,飲咗d酒,媽咪再次入來問留唔留人,小弟呢一刻真係15,16咗,左攻右湖南魔豆妹妹小小肥selina,右攻左港女feel 熱情slim 底湖北囡囡。小弟同媽咪講俾我1支煙時間想下,媽咪照舊好順得人,話ok。

係酒精影響下,小弟第一時間想起不如3p, 但好快冷靜落來,因為2條囡雖然一個湖北一個湖南,但頭先飲酒時發現佢地完全唔熟,3p 應該唔好玩同浪費錢。小弟選唔到決定問媽咪意見(真係去夜總會玩的錯誤示範,除非同媽咪超熟,唔係都係自己選好d), 媽咪話魔豆服務好少少,ok。 最後係酒精下選咗湖南魔豆selina。

至於開心過程,小弟俾70分,讚部分係 湖南selina 好gf feel, 好多真水,可小車,同埋前戲好耐。自己表現都好咗好多,夜晚1q,早上1q 都最少20分鐘肉搏,換咗幾個體位囡囡都冇問題,最後覺得佢落妝後樣幾清秀。d到f cup, lin 正常色, 幾好吃,年紀原來25,不算太後生(澳門同香港夜場都好似冇後生囡,只有台北好多大學生 )
彈部分係,囡囡唔算好熱情開放,有d怕羞,沖涼要分開沖,冇吹到(自己都冇要求),技術唔算太好。都係肥咗少少,especially 係肚腩位同有雙下巴,反而小弟最愛pet pet冇乜肉
最後早上9點叫醒囡囡,完咗1q大概1030叫佢返去休息,冇留wechat,
張單加囡囡肉金同酒錢一共加多5200,連套票7500左右,其中魔豆肉金好似係3800,另外俾咗1張金牛貼士湖南selina,正常俾500都夠,但係一早9點就叫醒佢同埋早上吊得佢幾甘,算la。
總結:
1) 富城子夜套票一定要當日用,唔可以好似其他套票留幾日用。
2) 子夜包樓上酒店,問咗成功同媽咪唔要冇得退錢。子夜得一種票。
3) 富城不愧係c9 第2梯隊,不論門面,囡囡 quality 都差d, 但係有d囡囡真係態度好好多(當然除非你大把大把錢用係c9, then 一定有最好的服務,西面都成笑面)
4) 我以前係c9 同過3條囡過過夜,1魔豆,1日本妹,1白牌,共通點係化妝後真係堅正,落咗妝同富城d囡差唔多,聽c9 d 囡講公司有專業化妝,d囡囡自己俾錢可以set 頭化妝,富城d囡身材同化妝事實上係差少少。
5) 以後要玩都係 c9同香港私場主要,同埋唔玩子夜,富城yesterday 都係睇咗20幾個囡,唔夠。
6) 富城媽咪入來都幾密,20分鐘就入來一次,有好有唔好la, c9 相熟細媽我去都係耐唔耐先入來都我打招呼同問囡好唔好。
7) 本來想今日下午去埋玩d1,但早上1q真係大戰 加飲大咗,都係返咗香港。
8) 如果新手師兄未去過c9,富城都可以一戰,自己覺得囡囡冇好大lo味。
9) 今日有少少後悔冇吃到富城湖北妹,喜歡佢外剛內柔,樣串但真係幾熱情。my type,就係想吊呢個type。真係自己15 16咗

Report 係船上打,希望幫到其他師兄。
都係覺得呢種玩法少少貴
唔捨得
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝師兄報告~!!

多謝師兄分享

好實在嘅描述
對富城又認識多些少
多謝ching

ching好豪氣呀!

回復 Oldboy21 #1 的帖子

多謝C兄精彩報告

回復 Oldboy21 #1 的帖子

想請教下師兄,富城子夜套票系包 d乜?檯鐘加2啤酒加一晚酒店?包唔包有1q?(即如果我唔系選擇條女陪一晚,就系做1q就叫條女走,係套票已經包左定係仲要加d錢?)

回復 kamomc #7 的帖子

子夜票唔包肉金的,過夜q魔豆3800 普通囡好似2500定2600,果晚媽咪好似有講過夜d囡可以短,即1q,  hkd1xxx, 因為果晚飲大咗,如有錯希望其他師兄指正。

Oldboy21 發表於 2017-1-11 08:42
回復 kamomc #7 的帖子

子夜票唔包肉金的,過夜q魔豆3800 普通囡好似2500定2600,果晚媽咪好似有講過夜d囡 ...

師兄全中, 套票只包枱鍾街鍾, 唔包肉金, 而客人可以自由選擇短敍或過夜.
另外多謝師兄咁詳盡馬交報告, 今時今日非常少有

回復 no.virus.found #9 的帖子

師兄,如果我羅子夜套票但系只打1q,甘要加幾錢肉金?

玩得開心就好
以前有龍票, 唔知宜家仲有無呢?

回復 白仔神 #11 的帖子

係成功見到好似3間大野都冇龍票

多謝師兄報告

中間插入黎的女,其實係媽咪d人
所以我睇完未必會去

回復 kamomc #10 的帖子

睇吓你揀咩女啦, 普通囡囡千幾, model日韓鬼妹二三千都有, 款款唔同, 詳情最好問番經理

goog report, 師兄常去澳門夜總會,現在只有9號比較多女,富城及其他場已很小!

Ching, 魔豆囡囡是什么意思

多·谢·师兄报告

回復 erm #17 的帖子

摩豆=模特=model

雙飛👍