[美少女] 「四川佬」- NY cherie ,正嘢,唔食走寶,有相

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: NY Cherie
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43904-尖沙咀-美少女-NYCherie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約咗舊相好cherie雙鐘返dap。cherie係廣西人,識D廣東話。22左右,瘦底,中B杯,皮膚白又滑,淺啡小點,身材高瘦,多毛。這次皮膚沒有上次好,但都係咁超正。女女性格活潑,健談,返卓非常有feel。
入正題,我事前wechat女女話咗會返dap。一開門,佢已經好甜咁咁對著我笑,攬住我。一輪問候以後,女女幫我除衫。我哋一路除,一路抽水,一路輕吻,十足十好似D沒有偷情一段時間的小情人。脫光後,兩條肉蟲入去沖涼。女女用心侍浴,有水簫+波推。更值得一提,女女超級好笑容,而且笑得好甜。我估小定力都沈船。
沖完我入房等,女女出來大大大車,車到我耳珠到下巴全係口水。嘴嘴完,女女熱情瀨lin,跟住越瀨越低,瀨到我條大蟒蛇。cherie初初細細啖錫錫吓,跟住啜我個袋,瀨到我個啷啷差唔多識得響。cherie一邊瀨我,我一邊捉住佢手要佢榨著我碌大砲。女女擢咗我條撚幾吓,跟住一口擔入去。女女情深款款咁望著我,深喉全條塞晒入個口,塞到我感覺到我個龜頭頂住佢喉嚨。係呢刻,佢一路擔住我,我一路轉佢個方向,直至佢個多毛閪對住我個嘴。我都未錫落去,cherie已經主動壓隻鮑魚落我個嘴,主動叫我瀨。我當然義不容辭,用條脷瀨落去。我本來以為可以由乾鮑瀨都濕,點知原來隻鮑魚已經漲卜卜濕晒等緊我。我又瀨又鑽入佢個窿窿,搞到佢欲仙欲死,佢越high就越含得肉緊,越肉緊我就越硬。我直情硬到好似有D先頭部隊出咗嚟,不過女女完全無介意過😍

瀨完,吹完,當然到戲玉屌閪啦。當一條獨眼蛇遇到一隻漲卜卜嘅鮑魚,正當我捻緊點食一刻,cherie主動用隻鮑魚吞咗我條蛇,全條吞晒。我係佢入面瘋狂抽插,玩晒我鍾意嘅花色,掛完股,狗仔,狗仔完半邊鵝鵯,跟住擺上枱玩,玩到佢又high我又high。到咁上下看看鐘,90分鐘差不多到。此刻無奈之際問女女可不可以射臉,佢話下次過夜先。於是我攞咗條撚出來,射佢心口算。我一邊射,女女一邊話好暖,好多。超正!

總結- cherie係NY公司嘅極品。妹妹仔,相頭正。1000超值。呢個女女越食越有味道。你對佢越好,佢越熱情對待你。你要食波餅佢未必幫到你,不過如果喜歡走肥/白皮膚/小提/少少廣東話溝通,cherie係首選。

睇玩報告同相,俾個Like啦!

補充內容 (2017-1-13 07:31):
咁多位兄台,唔該like吓同埋click真是報告
發表於 前天 13:39 | 顯示全部樓層
  Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +69 元錢

she is the best!  

回帖獎勵 +69 元錢

Still looks pretty and fit

回帖獎勵 +69 元錢

Thank you Ching report !

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +69 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +69 元錢

nice report.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

廣東話溝通, 推! thanks for your report

回帖獎勵 +69 元錢

皮膚白又滑

多謝師兄分享