[搵囡心得] 胡志明市KTV的一次不快跌钱经历

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

两个月前去过胡志明市,样样都试吓,去过一次1127,想分享一下经历。
睇咁多贴,谂住都唔会太差,一分钱一分货,去之前都有頗高期望,而且去前亲临了解一下。价钱什么都问清楚。因为单兵,預咗会一个人包晒。
怕星期六日多人不接单兵,又費事阻住人做生意,揀平日去,去到大约七点,跟男经理沟通,话原来她多好嘢已经上咗钟,有D人六点几就到,坐低後再有一个妈咪入来,跟住揀女,之后妈咪就消失,其实想讲,个妈咪都可以悭番,经理叫入嚟揀就得,揀咗之后乜都同女讲掂就得。因为知我唔懂越语,揀咗D懂普通话或英语的进来,所以都唔系咁多揀,其实我要求都唔系话好高,服务好就可以,终于揀咗个略懂普通话的,身材几好,样子普通,玩咗阵,听咗阵歌,见到佢个胸有D唔对路,觉得係假货,嗰时真係好L㷫,千揀万揀,揀到个假货,跟住同侍仔讲想见妈咪,妈咪来到了解后,再叫入来一批俾我揀多一个坐,其实都係嗰D货,因为懂英文国语的始终唔太多,又话怕我闷,终于揀到个白浄高高的,其实另一条女都知乜嘢事,始终唔系好开心,两条女唔係一齊揀嘅,梗係知我唔满意佢假波,慢慢气氛迫使我叫佢早D落钟。走咗之后,两个人都唱吓英文歌咁渡过两个钟,想话带出街去酒店,原来佢要十一点半先可以离开,终于就咁唱多个钟,话可以俾佢早点走,因为怕俾其他客点咗就唔知要到几点先来到。走嘅时候留低联络,我先返D1嘅酒店,冇耐条女揸电单车到,呢度想讲一吓,其实佢地去其他地方好方便,因为自己有车,越南人基本上每人都有一部车,所以唔使惊话酒店远。
入到房后,冇侍浴,各有各冲凉,都算,冲完出来佢已经係床上蓋着被。上床后佢话要熄灯开剩枱灯,我唔想太黑,开洗手间灯,点知佢话要熄埋,我都觉得奇怪。後来丑妇终须见家翁,慢慢掲开被,肚子有妊娠纹,个对波有D鬆,嗰时真係觉得自己被骗,晒咁多时间做功课花钱去所谓男人乐园嘅1127,俾到嘅居然係D咁嘅质素。谂住平日早D去,会有好嘢,点知足揀咗两次都係撞板。条女原来已经结过婚生过离开咗男人出嚟搵食,当然点都好都做埋餘下要做嘅事放人。

事后,我覚得,如果最终都係想上床嘅,之前俾钱唱K俾房费酒钱妈咪小費两条女小費枱費侍应小費全部都係多Q餘嘅,还有问题就係俾咗呢D無谓钱都可以结果令你心酸,觉得被坑。还有,究竟俾我揀嗰D里面,有几多个係假货或生过嘅真係唔知,亦可能知我单兵刻意揀D差嘅俾我都唔定,经理妈咪会唔会一视同仁,大家可以谂吓,但係,我就觉得,同钱有关嘅嘢,唔好谂得咁天真,妈咪经理还有很多大客要照顾,你普普通通行入嚟,俾番D普普通通嘅你玩,亦好正常。老实讲,你去到揀条女可以係冇保证嘅,可以係假货,可以係人妻人母,可以係死鱼,所以,大家去KTV嘅真係要谂过先,当然如果你想玩气氛嘅,又另作别论。
总结一下, 其实,男人最终都係想boom boom,ktv提供一个男人搵女嘅地方,尽量营造气氛环境,从中也尽量在男人身上搵银,D女就有个渠道搵到所需,大家嘅钱确实可以带动经济。不过,对单兵来讲,如果将所有花在KTV嘅钱,用来花在女身上,你一定会得到质素更高嘅女,更好的服务。
我通常去到問幾錢過夜之後就帶走
回覆 讚好 不讚 使用道具

我自己一個人去就唔會去KTV囉~

回復 arnolds #2 的帖子

師兄咁遲利,問完價就可帶走? 1127 同 700 未到十一點都唔比你帶走。當然 其它細店有幾十間,可能部份 beer om 可以咁做,但要同mami 熟先得。有時候加錢買鐘都ok. K 店主要賣酒,唔消費,老細食乜?

上夜店都要講雞運,女系mami 管,經理只系代勞,就算 mami 點衰,你都系要比佢小費,而經理系無小費的。我亦唔認為因為你單兵就唔比好野你。女咁多就系咁多,有可能當晚女少,乘底都系D 次貨,只有講無雞運。

回復 austinpower #6 的帖子

我已经平日七点去到,而且两件都失望,可能真係星期日後少人返工。不过我就觉得冇理由生过餵过奶肚皮有纹都俾佢係度做架,越南真係冇女咩?我唔系歧视,但係揀到嘅未必喜欢,虽然唔排除其他ching唔介意,揀女前单声都好呀!摆明就係个氹。我反而在全套店食到好嘢,真係平靚正。

唔好難過啦ching
經一事長一智
跌左執唔番

單兵真係無謂去KTV

回復 Peterson99 #1 的帖子

谢谢分享

一生总要笨一次,下次精明点就可以了

回復 Peterson99 #7 的帖子

星期日小姐都不太愛上班~上班累了也要休息~也會去玩

越南好多女都好早结婚生仔

多謝分享

上週末去完覺得ok, 不過唔平

回復 Peterson99 #1 的帖子

經一事長一智。

个人认为,有滴时候,真的要看运气

其實好多地方d女都好早結婚生仔. 係香港d港女吊高黎買啫... 再者好坦白講有邊間場會講明佢d女全部係未婚... 只能講一句無運

多謝 C HING 分享

多謝師兄分享慘痛經歷!