樓主: william2004

[唱K-GF] 西記現場報道

Thanks for sharing....勁!
寶玲我真係頂吳住!
如果对住佢都起到頭嘅話!又真係好好玩!
况且以後乜囡都屌得落!好事黎
多謝師兄分享
回復 devilsfighter #65 的帖子

師兄,千千瘦低嗎?西記有冇瘦低介紹?或者有冇瘦低環保女交流下?
回復 nickkam #85 的帖子

千千已經絕對唔肥,同對波好滑好彈手!
千千瘦底食得过,得閒去試下!
回復 pushingcar #88 的帖子

明明都可以一試,吹蕭同千千不相百仲。
回復 pushingcar #90 的帖子

40+,波就大過千千細過敏兒小小。
回復 wing891kai #89 的帖子

明明都正, 廣府人, 做過一次, 但唔知有無顏射...
tried 千千 yesterday, not so good as expected as what ching all said, but overall tou ok ge
回復 bigdickknight #92 的帖子

明明返几点?
回復 bellyfai #95 的帖子

早班,好似收六,七点

does spain still has duo play?
明明身材尚算可以 技術不過不失 但態度就麻麻地,
阿敏吾知去左邊 成日吾返工 有冇師兄 最近見過阿敏?
goodhell 發表於 2017-5-14 11:05
明明身材尚算可以 技術不過不失 但態度就麻麻地,
阿敏吾知去左邊 成日吾返工 有冇師兄 最近見過阿敏?

我都想知! 会唔会去咗前一排好多人講嘅王宮?
回復 da_dom4000 #99 的帖子

阿敏冇去皇宮

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:26