樓主: william2004

[唱K-GF] 西記現場報道

其實大家都話西班牙可以玩雜交 有冇師兄真係玩過? 可否形容下如何雜交?

係可以~
但上次我試過坐緊個~ 佢話叫埋隔離個女黎~ 交換玩~ 最後冇搞到 咁畀100佢~ 但最終冇兩pair一齊玩~我唔得....>_<
西記地址?
回復 pushingcar #104 的帖子

我想試四眼姐姐喎, 射到佢成眼鏡精
pushingcar 發表於 2017-5-27 01:41
不如叫西記紅姐親自落場

乜水,大波??
用手機回應 sex077 #106 的帖子

我估係有時負責埋黎收錢,後生啲果位姐姐?
如果冇記錯 收銀同媽咪係吾可以做
老點 發表於 2017-5-19 18:06
係可以~
但上次我試過坐緊個~ 佢話叫埋隔離個女黎~ 交換玩~ 最後冇搞到 咁畀100佢~ 但最終冇兩pair一齊玩~我唔得....>_

我只係試過一條女一次過含哂兩條入口 含下佢 含下我甘樣 其實兩條女交換玩都吾夠四個一齊玩好玩
我最鍾意敏兒騎緊我果陣幫第二個師兄含,好似av咁兩個龜頭一齊舔都試過,不過要兩個客同兩個女都玩得先好玩。有無師兄有興趣一齊玩?
回復 jcfinding #110 的帖子

原來敏兒咁玩得㗎師兄,搵日真係要試下咁玩,平時玩敏兒都是單對單,有什麼女可以同敏兒一齊合拍一齊混戦,師兄幾時再去,來一塲4打
敏兒依家唔係日日返工 我好耐冇見過佢 敏兒玩得,而且又吹得 佢4pair人一齊都玩過 不過係好耐之前 最近有冇ching試過?
回復 閒雲一生 #111 的帖子

你問佢佢實介紹菲菲同淇淇, 因為係佢表姊妹嚟. 菲菲肥肥地,大波, 幾玩得, 淇淇就無乜波, 但就好多水.
亦試過文文同珍妮, 珍妮玩得好癲, 不過口好大煙味, 頂唔順. 文文就好啲.
其他都試過好多但唔記得名啦. 敏兒同好多女女都好fd, 多數都玩得盡興既.
pushingcar 發表於 2017-6-5 20:27
除左千千,邊個技術拍得住敏兒?

如果只講口技 高清仲好過敏兒 不過年紀大左d 吾係個個受到
回復 jcfinding #110 的帖子

有興趣師兄不如大家PM約埋一齊玩番次四強混戰丫。
咁玩法!賓周戰勝大腦,交換液體大混戰,睇就可以,沒膽量下場也無資格咁玩!!
Reply goodhell #115 Add Thread

高清個波成個足球咁大, 口技唔錯,仲成日揾電筒照人撩人哋一齊玩
不過多嘢講啲啫,有時想玩下爆乳都會揾佢
jcfinding 發表於 2017-6-8 17:14
Reply goodhell #115 Add Thread

高清個波成個足球咁大, 口技唔錯,仲成日揾電筒照人撩人哋一齊玩

Ching 果然非常熟西班牙的女女 請問最近有冇女女推介下? 因有一段時間冇去
回復 ming1333 #116 的帖子

近來聽大班紅姐話有個新女叫呀May,吾知好吾好玩呢,有冇邊位師兄試過,請出報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:18