[LB專區] 玩激d邊樣好

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我自己有小小特別嗜好(想比3-4個女/LB不停輪姦我,輕度性虐,),所以想問在曼谷 or pataya 那邊的女女比較玩得開放點?

如我有呢個嗜好,應在那找呢種女女?因為企街,SUNNA, OR HOLLYWOOD都好難同佢地講,其實想在THAILAND玩我呢種另類野其實係唔係好正常?
自己睇, 你可要求被SM

泰國2015Q2 信錯西人半中伏The Devil’s Den
http://141hongkong.com/thread-1504544-1-1.html

我中左小小服,不過只係我唔好彩, 大多報告都是幾好的
有錢咩都得啦,同女女講邊個搶攻最出色收雙倍
又係你呀師兄!12:00點夠鐘囉⋯⋯
回復 Thai8899 #4 的帖子

哈哈 好似好有玄機咁
是怎樣踏上成魔之路的?
If you have the money, you could do it in both Bangkok and Pattaya without any problem.
真係我梗比公就可以玩到我想要的?到時直接同女女講就得?會不會太變態她們不接受
都唔知你真定假, 即本回啦
其實好簡單, 先去一間多LB的AGOGO BAR, 兩種方法
一, 找媽媽生, 俾一百匹佢, 叫佢幫你安排, 講明要硬要射得出甚至大條, 佢安排好再俾三百匹佢, 佢就笑哂, LB當然係逐個BARFINE(俾出街錢), 肉金無需特別多, 都係2000-2200, 事後開心就俾小費啦
二, 先睇中一件, 再叫佢安排, 介紹姊妹, 好處係佢地熟, 唔會尷尬, 因為LB之間好多時會有唔喜歡對方, 打過交, 夾硬放一齊就唔好
唔使擔心太變態, LB配合度好高, 單純做愛, 幾多P都得, 除非係拍片, 太極端的SM或尿糞
starbuster 發表於 2017-1-19 02:05
都唔知你真定假, 即本回啦
其實好簡單, 先去一間多LB的AGOGO BAR, 兩種方法
一, 找媽媽生, 俾一百匹佢, 叫 ...

真心評分俾ching 認真回覆.
但樓主已經發過幾次post 都是講一樣的野,
不斷有ching認真解答,但樓主都是得個問同講字到2046⋯⋯
有錢就可以任性 但變態不啱我
多谢分享
死開啦變態佬,睇A V睇上腦呀
ericfrancais 發表於 2017-1-20 01:49
死開啦變態佬,睇A V睇上腦呀

我唔介意佢有咩性癖, 不過如果一味狗UP性幻想, 喺到意淫我地, 就好介意
回復 cola1 #5 的帖子

係呀! 樓主已經喺上年年中開始問同樣問題,又問3萬港幣夠唔夠玩十日。。但唔知有冇去過,依家又走返出黎又問。
有錢咩都得!!
回復 starbuster #16 的帖子

好一句意淫我哋
回復 戰火連天 #17 的帖子

真系咩人都有 唔明系討論區都吹到咁大有咩過癮

如果夠薑玩到咁大就唔怕去到問人啦 洗鬼呢到問咩
cola1 發表於 2017-1-20 11:11
回復 戰火連天 #17 的帖子

真系咩人都有 唔明系討論區都吹到咁大有咩過癮

因為 創作力量同幻想會嚇你一跳。
可能想引發各ching的性癖潛意識

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:46