[曼谷] Smooci...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試左新野。。。
Search完邊個岩就可以落booking
尋晚試左個樣就同相就一定有出入。。
我簡果個就都有8成既。。
不過service吾錯。。上到黎房門口
2Q有按摩。。其他內容就都係果啲啦。。。
Total 4000 for 2 hours
咁熱懶得行可以試下。。smooci.com
咁多位ching懶得行可以試下

where is it. thank you
請問ching請个是否外賣上門,安全嗎
kan36189 發表於 2017-1-15 21:15
請問ching請个是否外賣上門,安全嗎

試左。。。安全
因為我酒店要有房卡先上到黎。。
佢到reception..reception會打電話問係咪俾佢自己上黎
thank you ching. very useful info
以后蛇尾揾吾到女都可以上網check 下
睇黎可以試試喎 ! 唔該ching提供
咁遠水啱去到 有時間都係自己去蛇尾見下真人先
但得閒開嚟睇下都啱錯 tks
即刻上網睇下先
謝謝師兄提供多個選擇
多謝師兄分享
師兄質素好似麻麻 不過Thanks for sharing..好奇按入去包一日 24小時 9000...12000B
我可以去B記 包一條唔錯的女女了 而且咁多囡囡入邊 得兩三個比較好
而且我覺得有點接近鬼佬口味 唔知其他師兄點睇呢 如果真係懶到唔想出去都可以試吓既
好多都岩西人口味,同價錢偏高。
想問一下,個網頁入面既服務簡寫係咩意思?COB、COF等等
回復 ssf620 #16 的帖子

師兄,我相信 COB=come on boobs 乳射, COF=come on face顏射。
谢谢分享,很方便
Thanks for sharing,好方便
謝謝師兄提供多個選擇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:42