[囡囡推介] 美少女廿零歲索爆,腰幼波大,毛多汁多嘯功頂呱呱掂唔...

名稱: 寶寶
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A38666-深水埗-一樓一-寶寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

、寶寶有個迷人靚樣同靚蘿柚,我亦因為呢個大部份原因想推車而揾佢,囡囡除了迷人肉股外,還有一對大波也令我失晒常態,入到閘親切既笑面,傾傾下大家好快熟絡咗,食枝煙仔吹陣水,佢就開始嚟料,囡囡聽聞是個淫蕩姣西,涼未沖已經攬埋一齊,用對大波緊貼我。順手除bar摸下對波,有質感好彈手又好揸手!跟著去沖涼,完全服務形,寶寶細心幫我沖,前後波D,洗得乾淨就玩水中簫,含得我渾身舒暢,飢渴嘅眼神既望兩眼,差D領嘢頂唔順,上到床佢先錫下兩粒提子,開始做服務。我覺得佢做得確唔錯,漫遊全身得幾落力,環保吹時有深喉,而且識得用條舌頭係龜頭瀨丶啜,正!叫佢玩69佢都接受、毒龍鑽又肯做,服務多元化,同醒目囡囡一名!到細佬硬晒上套,佢騎功都幾勁落力un,玩咗陣女上,轉個位置坐係度睇到大波,反應又大,大聲呻吟令我無比暢快,攪到發狂揸住對大波,維持百幾下,再轉身按着我最愛靚蘿柚推車,很實在的入洞,配合我一前一後蠕動,啪啪聲中咁就捐精咗!休息一陣,事後浴做到很約細心,最後放低家用走人!
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

夠guts抵鑽、繼續努力
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
有迷人肉股
nice body.
似乎唔錯
多謝師兄分享
Badmen888 發表於 2017-1-16 10:01
樣靚身材正,服務又好,真係回味無窮

39F彈手最正口爆絶無偷懶,毒龍鑽鑽得勁深入正
Badmen888 發表於 2017-1-16 10:01
手上功夫一流,待人親切,有美貌,有身材,試過你會愛上……

狂野戰鬥格夠姣夠淫夠火辣,叫床實在太瘋狂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:43