NURU MASSAGE,波濤洶湧大玩乳膠漆,唔小心比囡囡夾爆左,feel超震撼!

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢輪無咩新野試,搵返D食開嘅相好,話曬有信心保證,
事先預約咗Rose Taylor profession nuru Spa,
準時去到,囡囡見我入黎好熱情招呼,姣味十足,笑容淫淫地
有波有籮,豐滿雪白巨乳真係大過頭,顯得性感惹火好鬼吸引,
自己沖涼後,入按摩房爬上骨床,先幫我先踩背後按,
踩背好有技術,重輕力得宜,踩得格格聲響骨,有酸疼酸疼啲感覺好正,
再黎手按推油,手勢專業,正宗了得,穴位準,夠力度,用力推背推腰,
推按得細心又有心機,酸緊位會落重力,慢慢推按全身,推按完感覺全身鬆曬,真係好正,簡直係一流享受,
興奮到揸住佢對巨乳搓完又搓,手感好到唔得頂,又軟又滑又有彈力,勁好好揸手,
NURU MASSAGE,波濤洶湧大玩乳膠漆,巨乳磨身夾腸好過癮,真正嘅淫女子,
經過一番激情攻擊,痕能到硬,絕對讓我爽個夠皮,唔小心比囡囡夾爆左,好HAPPY,feel超震撼!
真係好值得試,服務超班!
very nice figure thanks for sharing
好多AV相啊!
回復 tomjones274 #1 的帖子

thanks for sharing, where is it

thx for your report
tomjones274 發表於 2017-1-17 00:01
呢輪無咩新野試,搵返D食開嘅相好,話曬有信心保證,
事先預約咗Rose Taylor profession nuru Spa,
準時去 ...

very nice figure thanks for sharing

謝師兄分享
really huge balls !!!
thanks report

睇落好正

Young pretty with good fit body..... GOOD.
睇相無用,鐘意欣怡feel既可以試下
正係我杯茶

wow, nuru ... sounds like very great

玩得開心,非常精彩。

謝師兄分享
great body, thank you so much!!!!

條女幾正

可以一試。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:04