[賽後報告] 24小時开放子晴竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺

簽到
名稱: 子晴
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A37230-深水埗-一樓一-子晴.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛去完公幹回來,守咗幾日齋,即時去深水埗搵條囡出吓火先,搵子情大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,子情主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,叫停立即幫我帶套,跟手就男上壓住子情一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,差唔多瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,子情屬於專業選手,仲下下搶韁好鬼狼,巨乳拋高又拋低仲質埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,跟住坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
扑得過!
回復 YOUNGHK #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈

天然大波,熱情如火。
似乎可以
推到拆天
nice service.
多謝師兄分享

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 17:00