[賽後報告] 淫爆兼一流服務的圓圓

名稱: 圓圓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A31841-太子-樓上骨-圓圓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試過圓圓之後就會知道後生女有D事係會比不上中女的,尤其好似做愛的功夫和服務,經驗豐富既始終戰鬥力都會強勁得多。
另一樣就係女人既風騷同姣,有經驗的女人好識冧男人,知道點樣發姣男人會立刻變硬漢!

入到房圓圓已經好主動十足性飢渴既怨婦咁伸手入褲頭內不停搓我條野,搓到我已經硬些,除完我衫衭時我已經比佢上上下下搓均摸均曬,入到浴室唔使開聲佢就已經為我洗身洗雀洗車底,完全自動波,出來玩求D乜野?都係想求服務遮,咁主動咁好服務點會唔爽?當圓圓同我洗乾淨後仲同我玩埋水中蕭添,雖然過程主動進取但佢不會候急,水蕭慢慢吹吹左好耐,我差D就打個冷震爆曬入圓圓個口入面!
出返去圓圓話不如先同我dup下推左油先等我休息放鬆同可以回下氣,而事實圓圓的Dup骨和推油係做得唔錯的,令我都幾舒服放鬆!
床上既大戰一開始又比姣到爆的圓圓搶左主動權,原本已經軟左既肉棒比佢一口擔住環吹係咁啜同乃咁吹過不停!條野立即又再硬過,但圓圓一D都無停口好似要啜哂我出來咁,我要叫停回氣先頂得住唔爆才可以打洞!
上套後自己騎上來表演騎功,估唔到會咁狂野,入左之後好似打樁機啦大上大落,下下我都感覺到入到盡,圓圓不停大叫好爽好正,叫床聲又淫又大聲,啪啪聲響過不停,忍到最後被騎爆,一齊沖完涼之後埋單走人.
回復 沒有如果 #1 的帖子

按摩超爽,騎功一流。
nice report.
淫爆兼一流服務
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:59