【Soda】女神回歸~~~~甜美相頭女友服務~~~!!去相~~~!!

名稱: Soda
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A47799-炮台山-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Soda
, B/ B. a; h5 W) [& q4 S" E+ j( S  A
$ b, B; Y) d: B& z 776004294682114958.jpg % k% Q) |) ]! N  J8 I! j$ D
4 J4 L. W0 Y$ v4 R8 }
溫柔體貼,真係好有教養,如果佢做我女朋友,我真係三生有幸,女朋友FEEL係天然流露,搞到真係沉咁制。! q% M. ~3 T6 c
   , D$ |" I3 i# ]1 y, @1 _& B
女女係既乖乖女,波波有大波波細暈鈿的 淺色,真係乳惑,加埋佢條幼腰,我不停搓佢對波,又攬佢條腰。全身走肥,皮膚唔算好白,但就好滑,加埋美腿,我冇得再挑剔 。女女屬可愛活潑型,幫我沖涼清洗JJ,同咁好身材既靚女一齊沖涼真係享受,佢一身沐浴泡泡,我地對住鏡戲水,真係玩到勃起晒,同女女呢挺咁高質又服務咁好既女仔仆野真係爽。幫我抹身,好仔細,乾乾淨淨做愛,佢奶晒我敏感部位,好有心機,唔錯! 環保吹,同時手指R袋,另一手玩我LIN,咁正既女,真係咩姿勢都好好砌。後女上,苗細燈籠大,幼腰配大波,我忍唔住俾佢UN爆左...咁正既女女,食佢好過幾萬蚊溝件高質學生妹啦!3 V! T# n) w1 C! _1 K0 G! m

nice service.
回覆 讚好 不讚 使用道具

sexy girl!!!

Body figure looks so attractive

多謝師兄分享

搵日試下先