[菲律賓] 各位師兄大大有宿霧的情報分享嗎!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近廉航優惠推出,各位師兄大大有宿霧的情報分享嗎?或是有要同行的
I just want to go.
可去 Mango Square 附近有很多有女女陪的 bar

幾年前去過, 好似叫 Vinki 同 Red Lips, 呢2間最好. 女女最正!

要跳舞就去Pump, 酒錢不貴.

小心那邊女女明明話成晚價錢(女女價錢比泰國還平), 但種種簎口, 攪一次就話要走, 就一次變一晚錢, 要小心!

要注要安全. 不要亂去地方. Philip 那邊有槍的. 出入商場要搜身.

食物燒烤為主, 尤其燒雞, 味道不錯!

景點搭船去睇 朱古力山 同 細細隻眼鏡獼猴.(路途遠,要1日) 可出海玩水. (我無玩水)

回復 ccuccu #3 的帖子

感謝師兄您的分享!
請問價位大約多少?大約是幾年前的事?

我唸大約5-7年前.

女一次HK$250到, 過夜HK$500幾到. 但好多會話過夜但其實搞一次,用各簎口離開返去再做生意.

出枱要比barfine, 但唔記得價錢.

酒錢幾平 (我指disco) 咖啡酒幾十蚊一杯, 我每次飲 7-10杯. 最多人跳既Pump(但不是大, 我指真係跳舞) 好似9點定10點後半價酒錢.

第一間酒吧應叫 維京吧, Viking bar. 女最掂,身材幾爆. 記住早些6-7點要到, 否則最正既妹都坐枱了. 但被騙話做全晚變一次的我中招就係呢度D女.

Red Lips 都唔錯, 有所謂艷舞睇下, 比較年輕.

可不用司機介紹, 自己坐的士去話 Manago Square, 講呢兩間 bar名就得.

不過咁多年, 價一定加了.

另記住唱定散紙, 的士司機成日扮無散紙唔找錢!

重有小心人妖, 菲律賓有人妖的. 街邊的好大機會係.

不要去Arena (KTV), 雖然D女應係最正, 但我門口睇過, 門口有保安, 同知道, 應係天價, 富豪先玩! (菲律賓 同好多國家一樣, 貧富差別很大的..)
回復 ccuccu #5 的帖子

多謝師兄 精采的詳細的介紹

不用客氣!

其實 菲律賓 除了安全問題, 同少人去玩少人帶路提供資料外, 價錢係亞洲區中都仍然算係幾平的!
宿霧是個好地方.我有研究到.只是我不喜歡肉黑黑的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:34