[新兵問路] [曼谷] 想帶女外出問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各帥兄好,

小弟計劃四月再戰曼谷, 有機會可約一下
在此有問題想請教一下. 之前到曼谷也是四維走, 玩Message場為主, 想問如果想帶女回酒店是否只要女女原意就OK? 要與店溝通? 相反有無Message店可去點女帶回酒店? 與叫外賣不同是去店帶走, 不是打電話, 這可以睇樣選不是睇相.

另外不知去邊類場多D機會搵到女晚上玩完, 早上也可同你四維玩的? 是否蛇美女機會最大?

謝謝指教, 祝大家新年快樂, 雞年雞運連連....
以我最近扒文所知,gogobar要另外比錢barfine,mamasan先可帶女走,蛇美就唔需要,massage有部分有外送到酒店,電話預約或綱頁預約都可,在綱頁簡女落booking
如果同浴場溝通先帶囡走會貴好多
通常私聊多 因浴場大多收12點
不過就算私約成功 囡也可能不會留太長
不竟明天也繼續上班
期待你玩得開心
我試過起浴室私底下傾、好幾個都肯,不過第二日要返工會早走
問囡囡拎LINE再私下傾
大致理解, 多謝帥兄們的分享, 謝謝
記得千萬千萬千萬不要係蛇美正門上面企街同入面後門啲女,大多是鵝,另外We chat好多也是,自己小心
最緊要係叫酒店保安檢查, CHECK清楚係女先上房, 唔好食錯鵝
帶走返酒店最直接就係GOGOBAR 同蛇美
其實MASSAGE 同泰國浴都可以自己同囡DEAL
不過日式D 囡返工好多都要準時佢收得工佢都無力SERVE ,其實酒店肯登記都係對你有保障,係大酒店先會
交友apps叫啲女 相同真人九成似
但鵝同LB好多
帶番酒店都唔知男女試過酒店唔比你睇啲身分證
多謝師兄分享。
多謝分享~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:38