[正宗桑拿] 請介紹下過夜骨場

回復 毛明 #20 的帖子

師兄覺得間場點?  你星期幾去?  我覺得按得幾舒服
回復 火箭升空 #1 的帖子

平日虹褔城法式推油¥168(純粹正骨)再加小費¥80~100,可以過夜,按中式或泰式重平啲,唔使加鐘,可以過夜,假期未試過😊😊
回復 takming873 #22 的帖子

月亮灣價錢同虹褔城差唔多,過夜都係三百有找,但係月亮灣比較嘈吵,經常有人响出面走來走去

水上明珠過夜就唔好去,多人都趴街,按完坐陣就趕你走,唔夠房嘛

褔田關口金港明珠都好平,連埋小費兩舊幾可以過夜,不過要十一點後去先得到
takming873 發表於 2017-2-12 19:29

平日虹褔城法式推油¥168(純粹正骨)再加小費¥80~100,可以過夜,按中式或泰式重平啲,唔使加鐘,可以過夜,假期未試過😊😊

嗯  唔該師兄  我問左假期了  法式唔洗加鍾, 泰式要加1個鍾
回復 毛明 #28 的帖子

唔係只係普通推油
Yeah 正!
回復 takming873 #24 的帖子

水上明珠過夜最少4個鐘,人又多,唔計就68+68,加小費連按腳最少500啦
delllee 發表於 2017-3-10 19:50
回復 takming873 #24 的帖子

水上明珠過夜最少4個鐘,人又多,唔計就68+68,加小費連按腳最少500啦

水上明珠過夜就唔好啦,又多人,又嘈,又要加鐘
毛明 發表於 2017-3-12 12:48
間野以前好似有太空艙,依家仲有冇?

而家應該冇,我上次係比佢趕走,凌晨五點幾,話唔可以過夜,我X到佢撻皮,有嘅話應該會同我講
毛明 發表於 2017-3-12 23:49
嘩,會趕客走咁惡,係佢大廳磨夠24小時

最慘係大廳都爆哂,一個位都冇,連食嘢果度都十幾件趴响枱
毛明 發表於 2017-3-13 10:31
咁好生意,比多幾十去附近囉.

果次係條女帶我去,佢話果度按得好,重約埋相熟技師
毛明 發表於 2017-3-19 11:43
你條女竟然去呢啲平場,你比錢應該帶你去東方園.

哈哈哈,師兄真係醒,係啱啱去完東方園然後過去,條女就係响東方園做嘅👍👍,一晚揼兩次😁😁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:29