[粗人粗語] 想問下咁多位師兄平均幾耐完事

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我通常連埋沖涼30分鐘內搞掂 成日覺得唔夠侯要黎多次
慢慢玩嗎
30Mins 好少玩
三十分鐘好趕呵!
All depends on the quality of girl and atmosphere .... also the mode.
三十分鐘的通常唔入.
開屌計40分鐘內,屌太內塊閪太熱就要等佢涼返先可以再屌,所以會儘量40分鐘射
回復 timhkghk #1 的帖子

差唔多嫁啦
太耐囡囡會詐型
預埋冲涼 30分鐘較趕 40-45分鐘可以
到酒店玩就用足45分鐘,唔計前浴 事後浴,主菜30分鐘裡 要玩足好多姿勢:吹簫,食鮑,69,女上,男上,狗仔,騎馬,鏡前 前推 後入,(有時加 掛鼓),真的用盡時間。餘下時間 要問女女給微信號 及 放下家用 已經 到電話響 公司催鐘了。
回復 loklook #10 的帖子

同意也,

如果遇到DM囡,30 分鐘都冇。
其實想問如果囡囡太索早左完事咁剩番時間通常會點,等第二Q未必有貨同太倦,有冇師兄可指點吓我呢個新仔?

三十分鐘好趕
通常沖涼5-10分鐘 有D囡肯係沖涼果時玩咪玩耐D(DM囡3點式沖涼除外)
正場玩晒所有指定動作30分鐘左右
最後同囡囡吹下水再洗白白就夠45分鐘

不過都好睇囡囡
有D囡0服務又係咁催你 都冇心情玩 求其完事
熟既服務好既就可以調下情慢慢玩

條條囡唔同好難講
基本上你射左就玩完架喇
一係你加鍾
有D囡囡唔介意咪同你吹下水到夠鍾 可能佢又想你返食佢
但多數搵食囡都完左都唔太理你架喇 完左就走喇 唔好阻人搵食
最好既囡囡係完左仲會同你溫馨下抱下錫下玩下到夠鍾囉 呢D識做我多數返食

去鳳樓你想慢D都唔得喇!女女趕住做下一個!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 16:26