[曼谷] 1.26-2.4 新年10日好多好多Q报告【30P】

火..   [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先系度多謝Berr大哥咁多日噶照顧,岩岩返佐黎,之前同女友散佐,本來捻住Happy玩幾日就返,點知最後系呢個意想不到噶結果。ok廢話少講,即刻開始包膠。
Day-----1
夜晚6點到佐曼谷機場,Berr大哥系閘口等緊我,之後一齊去酒店落房,book佐8日sofitel噶套房,岩岩check-in,之前book噶兩條女女就到佐,第一日就拖住兩條女去佐PIMP。
第一次去PIMP又拖住兩條女,其實都未夠盡興,只系入佐個member 20000Baht 好似系7支軒尼詩VSOP,其實有鐘意噶女女噶,之後去食宵夜再帶之前噶兩條女返酒店啦。
唔記得買dom dom,人生第一次冇套兩條女一齊玩,捻起真係好大膽。兩個女女配合超好,同埋都好體貼細心。

Day-----2
頭晚太累,第二日就系酒店pool玩玩,同埋約berr大哥出去食物日本嘢,之後仲同女女去佐佢屋企落車,車我到處去玩。

Day-----3
今日送走佐果兩位女女,下午冇嘢做,去佐7-heaven 同埋大手町。
夜晚冇嘢做,Berr大哥唔得閑,我自己一個人單拖去佐PIMP,搵媽咪訂佐個sofa位,之前好多Ching話PIMP果邊D女女要溝先可以出街。
我又唔系靚仔,但我覺得好好溝,是但一個都願意同我出街。最後帶佐我右手邊果個波神出去,好得,陪我訓到天光。

Day-----4
夜晚book佐個TOP netidol ,重頭戲黎啦,價錢都系最貴果個,之前睇相覺得ok,黎佐之後都覺得ok(估唔到最後成為我泰國女朋友)
之后同Berr哥同埋幾個4臺噶Ching一齊食佐餐開年飯,我就一早帶女女返去二人世界啦。呢个女女(现女友)唔想形容,身材系我见过最好噶,巴西妹噶patpat,虽然系假波
但系好软,床上功夫系我20年遇到數前三噶。因為依家成為佐我泰國女友,唔可以露塊面出黎。

Day-----5
第五日都系同呢個女女二人世界

Day-----6
又約佐兩條女女

Day-----7
又系自己一個人去佐PIMP,今晚玩的比較豪,同埋想挑戰極限。一早同Kiwi妈book佐一件VIP房,9:30落到件房,話至少要揀5條女女
我就系度捻,有冇可能揀5件帶返出去呢,結果系:咁系可以啦。仲有一個系model一個系PR。我只系記得,我好似5個女女一開始就每个都
買佐24杯Drink,之後所有女女都玩好癲,同埋一齊同我出去食買宵夜,坐Taxi都要做兩部。最後我覺得個床可能訓唔到,挑佐兩件同我返酒店。
总结:PIMP的女女一定可以沟到,各位ching放胆去沟。

Day-----8-10
最後幾日,我都系鐘意之前個TOP Netidol 住佐幾日酒店覺得悶,女女叫我去佐佢屋企住,我D就正式拍拖啦。
臨走之前請女友同埋佢幾個女仔朋友食佐一餐飯。

我捻我以後每個月都要去曼谷陪佢,PIMP同埋其他地方可能去的少咯。
都係寫D包膠俾各位Ching分享,希望手下留情,唔好到處轉我同我泰國女友噶相,唔該各位Ching!

補充內容 (2017-2-5 16:27):
補充返D價錢:
Day 1  兩個女女陪佐兩日,每人25000 total 10萬銖(因為本身系5日有Discount嗎,E+得兩日,就原價啦)
     PIMP 埋單42850加埋TIPS應該系50000

補充內容 (2017-2-5 16:29):
Day 3 7-Heaven 1300 大手町4000 夜晚PIMP埋單32000加埋TISP應該都系50000

補充內容 (2017-2-5 16:31):
Day 4 之前去佐The lord 7900+2000TIPS 食飯4500 TOP Netidol 1日60000,Discount佐 兩日10萬

補充內容 (2017-2-5 16:32):
Day 6  第一件系Lord噶 10000 第二件Netidol  30000一日

補充內容 (2017-2-5 16:34):
Day 7 PIMP埋單52800 加埋TIPS宵夜,肉金 大概Total 80000

補充內容 (2017-2-5 16:35):
Day 8 之後系拍拖啦,睇戲食飯 3日最多應該20000左右 只不過最後一晚食佐餐貴少少

補充內容 (2017-2-5 16:37):
Total洗費,15000USD cash用曬,酒店機票大概5000USD 仲有look卡,應該全程25000USD左右

補充內容 (2017-2-5 23:37):
[夜總會報告] 應各位Ching同版主要求,相已附上(澳門Club 9)
http://141hongkong.com/thread-1603013-1-1.html

補充內容 (2017-2-5 23:38):
[夜總會報告] C9 详细价钱表
http://141hongkong.com/thread-1604087-1-1.html
Day 6 第二個最靚
回覆 讚好 不讚 使用道具

件件都咁高汁👍🏼👍🏼

SUPER NICE & CRAZY TRIP

唔洗自己去 睇見師兄玩都好開心

回復 馬超2 #6 的帖子

开心就好啦,其他唔重要

aaronhk 發表於 2017-2-5 03:47
回復 馬超2 #6 的帖子

开心就好啦,其他唔重要

當然啦,最緊要開心👍🏼👍🏼
希望有機會同師兄過去見識下

精彩絕倫,淨係師兄你枝酒既銀碼都夠我係芭提玩幾日
祝你同新女友美滿幸福

嘩⋯⋯⋯⋯好銀正啊師兄

好羡慕師兄日日食好西

師兄, 玩得太開心了, 可以咁玩法真系人生一大樂事。有機會都要學下師兄咁樣玩法先。

恭喜師兄日日食好野!想知揾agent book既貨對不對版

樓主呢種玩法先至係真正嘅酒池肉林

c兄确实是有见地有有野

師兄咁玩法,洗唔少

回復 aaronhk #1 的帖子

嘩,Ching好犀牛利哇,Happy