[恐怖話題] 有冇人試過半夜喺南昌公園見到鬼

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日凌晨一點去跑步的時候經過南昌公園顺便行上去點知見到公園有一個人影經過但我上到去就一個人都冇立刻心都寒埋 於是急急腳行番出去
回復 dannytsoi31 #1 的帖子

自嚇自己,心中有鬼。
我都覺得係自己嚇自己
有呀
南昌公園前身係亂葬岡
Wow, i see, should not been there on July
你心中有鬼咪見鬼囉
鬼吾覺恐佈,人恐佈D
回復 ksc大同kwan #8 的帖子

當年日軍大規模處決福全鄉同塘尾村居民
斬頭後全掉落海
風聲鶴唳
拉遠啲講,小弟曾經住二樓,半夜入廚房掉垃圾,係廚房個窗望落平台花園見有個女仔白衫白褲坐係張公園櫈度,佢發現我望住佢,佢好慢咁向我望過嚟,身冇郁,只係頭郁,好慢、好呆滯咁,我覺得好奇怪,我向後退,行出咗廚房再係廳同一個方向嘅窗再望落去,前後唔夠兩秒,唔見咗個人,但四圍係好空擴嘅,我係呢度住咗三十年,果個位想行到我個窗睇唔到嘅盲位,兩秒冇可能,冇五六秒都冇可能做到,我平時行路咁急咁快都做唔到,件事就咁就完咗已過好多年,仍然好清楚記得!
凌晨一點公園唔係會上鎖咩
回復 10000km #11 的帖子

yes, public toilet usually close about 12 ....
早D瞓半夜唔好周圍去喇

邊有咁多鬼。
利申我是窮鬼。
patkwong 發表於 2017-7-1 18:48
邊有咁多鬼。
利申我是窮鬼。

窮鬼見好多。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:25