Wa Wa~~~好鬼sexy, 黑bar 加黑C~~不斷吹~~!!WOW~~~

簽到
名稱: Wa Wa
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A45207-炮台山-兼職女郎-WaWa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Wa Wa: v2 m% E5 i5 W( `! m# T! L4 L9 B

* J& ?/ R/ A, m P8180027.JPG
0 T  ]/ h' g9 |2 x4 N& o8 ^0 x' ]# h) ^: T
入房時, 眼前位大美人企係我面前, 好鬼sexy, 黑bar 加黑C, 加埋佢對淫眼, 好難抵擋, 女女俾我讚到好開心, 好熱情咁玩我JJ, 好好笑容抱住我, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白, 摸到我都有少少硬, 流口水同佢車左陣…
2 e) ^: e' [5 r' T+ }沖涼我都幾主動摷佢,下面好敏感, 好易起水,  佢水中蕭好正宗, 好好feel !
, X" W; c1 G" ^2 ]5 t% T% O; r' N/ ^" D  `0 J
0 [0 F  q8 e: E' t
上到床上, 女女先黎個精油按摩, 之後用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好功夫, 之後不斷吹, 直至我叫佢上套 , 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入,  好享受, 我一手揸佢對波, 一手搖佢pat pat快d  女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換pose就玩完.....4 Q( O& m" x$ d' u; p

) O! U6 g" C( L  P1 B1 u/ b( S6 \樣貌:4/5 同ad相真系好似, 淫眼, Sexy 黑C女  X: G3 E! O- S8 X

, A+ }7 Z4 D& E0 A身材:4/5 Pink Lin波波, 走肥,天然多汁$ e1 q8 c) V, z- W% p! J7 D. }

) F- L. g/ ?( k技術:4/5 環保吹, 夠親切, 攪到我好享受
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

) ?7 j2 [$ g; s3 Y$ {) t) k多謝師兄分享

sexy body.

黑bar 加黑C

Looks leggy and sexy

多謝師兄分享

搵日試下先

回復 ismart #1 的帖子9 @4 m) L7 q6 w, n
4 Y) x8 E2 u, Y: t1 ?, _6 {
noted & thanks