Soda~~奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮~~!!! BJJ~~

名稱: Soda
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A47799-炮台山-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Soda
2 F3 R- l5 E. a: n. ^
* Y! ^. B& C' @. j. f. A  g* q IMG_4543.JPG ; N/ h8 ^0 A/ L& N
3 o9 q7 w* J5 R& F
一睇啲相真係好鬼死誘人, 長腿model, 岩晒心水, 上房見女女, 比佢對長腿引死, 著住條熱褲,
( E$ _3 S% x. F1 f0 U$ u又白滑, 好有一種衝動去奶腳XDDDDD
4 r- U+ w4 J% K+ C同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…. H- T  F4 S; n$ J- \
我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!
$ Y) g: i" X! u$ r8 I0 V* o之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我
多謝師兄分享
thanks for sharing sexy
3 j" w  f7 Q: f2 D" M2 d1 _: _
多謝師兄分享
nice body.
一定要屌呢條女!
好鬼死誘人
多謝師兄分享
Thanks Ching for your report
搵日試下先
一定要屌呢條囡囡個波!
回復 絕活小生 #1 的帖子
1 }. v, R; c- g6 p2 C2 F  e) \: M  e% _( c$ E! l" v' z4 G
多謝分享~~~支持
多謝師兄派錢~
多謝師兄派錢
多謝師兄派錢
多謝師兄派錢
多謝師兄派錢
多謝師兄派錢
多謝師兄派錢
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:14