3月中出發,有冇師兄一齊?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己去加埋第一次去,想睇下有冇師兄會JOIN埋?
Around 16 7號左右
會想玩咩,我3月中在泰国
我都會在bkk看看有没有機會一齊
回復 vbaabv #1 的帖子

我3月18日想去PIMP
有人可以一起嗎
回復 ansonwkf #2 的帖子

我未諗好,但一定要去番次E記同大手町
另外想問下大家,Palazzo Hotel附近邊度兌錢比較理想?
通常我會去superich 因為有時懶,係bts 站度唱
我3月中會去,pm我

嘩, 嘜原來3月中咁多人去呀!

我同同事都可能係3月中去 (主要睇攞唔攞到假).

其實唱錢唔唱太多的話, Super Rich 價錢都好公道可以.

機場就唔好啦, 好差匯率, 除非唱少少搭的士同食少少嘢, 買電話咭等囉.
回復 vbaabv #5 的帖子

會去pattaya嗎?
ansonwkf 發表於 2017-2-7 12:33
回復 vbaabv #5 的帖子

會去pattaya嗎?

唔去喇,拎唔到咁多日,去四日就走
3月中我應該會去,睇下到時撞唔撞到
師兄pm我一起去
而家仲煩緊機票,凌晨去到果邊有冇咩搞?瞓機場到6點?
vbaabv 發表於 2017-2-8 19:28
而家仲煩緊機票,凌晨去到果邊有冇咩搞?瞓機場到6點?

淩晨去到, 過埋關去到酒店都2點. 應無咩可搞了..

街邊食下宵夜魚蛋牛丸粉. 有些夜場女, 如蛇美或大酒店門口, 或牛丸粉排擋食嘢, 或便利店門口企住都可睇睇啱唔啱心水問下價, 啱就去馬. 但小心人妖. 同要傾好價錢.

夜了找唔找到街邊好貨 好睇運數.
ccuccu 發表於 2017-2-9 11:51
淩晨去到, 過埋關去到酒店都2點. 應無咩可搞了..

街邊食下宵夜魚蛋牛丸粉. 有些夜場女, 如蛇美或大酒店 ...

我見機票都3點到
vbaabv 發表於 2017-2-9 21:48
我見機票都3點到

無delay既話, 拎得行李, 過埋關, 我唸都大約淩晨5點..
如唔租酒店 (不過我就會照租, 瞓得好先有精力出去玩!)
好似可以係機場放低行李.
按下腳時眠一眠, 出去食早餐, 之後可以開始一日泰國之旅.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:48