[美少女] [四川佬] - 食韓妹 Dora,同韓記公司拜年,有相

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: Korea Dora
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48502-尖沙咀-美少女-KoreaDora.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近來四川佬好忙,日日去唔同公司拜年。今日到韓菜館。四川佬一直無乜review韓菜館,原因只有一個,多數泡菜妹妹都唔俾影相。對於一個標榜「有圖有真相」嘅認證食家嚟講,實屬可惜。但鑑於實在太多4台讀者問我韓菜館D女得唔得,於是我今次特地搵個可以出報告嘅女女玩。反正,韓菜館一直都係四川佬飛佛之一。主持善解人意,了解客人要求和玩法,實屬最佳agent之一。

言歸正傳,今日食咗Dora。女女20中,釜山人,話自己係牙醫。女女靚,皮膚超滑,時髦,識打扮。女女唔肥,但都骨架算大(始終韓國營養比大陸好)。天然大C波,咖啡lin,個屁股好翹,有前有後,下面無剪毛(韓記D女女90pct都係剃光嘅),不過四川佬無所謂。

正如韓菜館一貫作風,女女好家教。入房後女女主動幫我除衫褲,仲有傾有講。脫光後兩條肉蟲喺床上一邊大車一邊抽水。女女一邊擢我條撚,我一邊榨佢對大奶,搞到我又硬晒,佢又濕晒。搞到慶合合,大家入去沖涼。女女侍浴不錯。雖然無莞式服務,但係女女幫我洗得好乾淨,跪喺我面前幫我洗白白,洗完仲幫我抹乾。
入返房,大爺款攤喺床上。女女先錫我耳珠,跟住車咗陣,女女跟住就錫lin,用對奶捽我。搞硬我之後,女女開始幫我吹。佢雙眼住我一下一下咁吹,笑住口吹,淫賤到不得了。 女女吹足10分鐘後,跟住幫我帶套,入洞。女女先嚟坐蓮,女女個gap又緊又濕,個樣又淫亂。我估D師弟如果定力少D嘅話都應該爆咗。不過四川佬面對泡菜妹子時就唔單止代表四川省,仲係代表中國嘅光頭肥伯伯同嫩韓妹交手。四川佬眼見情況稍佔下風,於是就推低女女嚟屌,先來九淺一深,然後嚟power driver瘋狂抽查。男上女下後,四川佬將dora抱起掛股。女女有D肉,所以掛股其實係有少少吃力嘅。掛股後就半邊鵝髀,跟住就狗仔。一路狗仔式一路玩佢個凸蘿友,四川佬就一味搏老命𨳒呀𨳒,𨳒呀𨳒。𨳒到條女D呻吟聲好似鹹片咁。四川佬最後都係忍唔住派彩。派彩後女女幫我開水沖涼,跟住幫我着衫,俾家用,行人。我𨳒完後12個鐘,而家捻返起都依然happy,連寫個報告都扯旗。

總結 - 有女人味,girlfriend feel,做起愛嚟似pick up咗一個韓國旅客發生一夜情。老實講,泡菜妹就一定無D東莞女咁搏,而且多數都係有限溝通,但dora係有前有後嘅靚女,女友feel, overall 好屌。 我D光頭大肚腩老炕要媾韓妹可能要等第二世啦。不過Dora租用45分鐘都算係大滿足!

舊規矩,睇完靚相,Like吓個post,唔好就咁打句「多謝分享」
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

回帖獎勵 +9 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

SO GOOD SO FIT
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +9 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +9 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +9 元錢

多謝師兄精彩報告分享介紹。

回帖獎勵 +9 元錢

多謝師兄精彩報告分享

回帖獎勵 +9 元錢

正韓妺

回帖獎勵 +9 元錢

韓妹真係冇試試,有機會要試下

回帖獎勵 +9 元錢

hope will see more kimchi report from you

回帖獎勵 +9 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +9 元錢

多謝分享 非常精彩

回帖獎勵 +9 元錢

韓妹未試過,服務幾好喎,要試下先得
多謝師兄精彩分享

回帖獎勵 +9 元錢