[玩伴導遊推介] 峴港

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新年前到峴港遊樂,第一次去越中,爬文其實都唔太多報告!但總會幫到手,人生路不熟呀嗎!
跟隨師兄報告,知道有crown同galaxy有野玩,咁咪去睇下囉!
第二天去左crown賭錢,都玩到兩點幾,離開左賭場,去左對面搵野食,得檔食野味嘅,我見到裏面全都是大陸人,而本身又唔食厘D嘢,想返酒店嘅時候,我個friend話去揼骨,咁最近都係crown,咁咪話去試下!
要正門入賭場再係側門出賭場,入去卡拉0k,再上一樓先係桑拿!
上到去有人會用普通話問你要按摩定要美女,之後入房等,可能新年D囡要回鄕,又咁夜,只帶左兩輪,前後八個,我就冇個啱,咁我個friend見到咁都話走!同師兄Report講到不得了,有D出入!
身痕第二晚再去,今次早D,十點幾就去,今次好D,但囡囡都係唔多,我個囡囡22歲,個friend囡囡話19歳,仲係 pink wo!因為港紙都要1400個人,所以唔覺得好平! IMG_3554.JPG
我選的就是這個WeChat 相
另外跟據帥兄報告
http://141hongkong.com/forum.php ... peid%26typeid%3D227
galaxy有好野,我一定唔會放過啦!點知原來真係有間叫Galaxy hotel㗎,
唔係 Google map 搵度嗰間,佢個位置係,Sea Phoenix hotel 旁!
但係我去到問大堂,可能係新年前,桑拿暫停營業(臨時),
淨得卡拉0k,仲有幾個好似黑社會的人,座係大堂,
我真係怕我個樣,成隻水魚,都係算啦!
希望個report幫到師兄了解多D,仲有就係thank you 其他師兄的report!
Galaxy 我前日同大前日先去完......你直接上九樓話boom boom massage就ok,只要100萬vnd
回覆 讚好 不讚 使用道具

年初三果晚去咗CROWN KTV,前後都係睇過10條囡而已,新年真係冇乜囡返工。

年初二晚去過GALAXY,情況同師兄一樣,摸門釘。
跟住轉去GOLD HOTEL 3,又係熄晒燈冇人喺度。(不過初四坐車經過見樓下有番個VIP MASSAGE嘅牌擺出來了)
最後去咗MOONLIGHT,俾完錢入房後發現原來得返一件,小肥,麻麻地啱心水都要焗住上

wow... it is very expensive in vietname!

HK$1400 好似貴咗D喎..

回復 ccuccu #1 的帖子

真係巧貴喎

1400 太貴了吧!? 師兄口袋比較深阿!這樣都覺得平

1400元还可接受

價錢包什麼服務

1400真心貴

回復 leon47 #8 的帖子

跟專業的女友一樣,無可口非!
但唔會係莞式囉!
雖然言語不通,但還是用心!
當然我先代她溫柔!
最後過鈡都冇吹鈡!
正常60min,我用左90min!

回復 Wonderkhan #3 的帖子

我初一走!其他就唔知啦!

回復 sparkyhk #10 的帖子

其實我要求都高架!如果求其搵件,就冇意思啦!

1400真的有點貴

回復 ddlterence #1 的帖子

不是说VND也就200万么

回復 ddlterence #1 的帖子

囡囡OK wow

多謝師兄分享

thanks for share