而家D機票咁鬼平,有無師兄會一個月去一次

回復 ericfrancais #34 的帖子

我呢啲人 衰在把口 有咩就同啲女仔吹下水 啱嘅就等佢地收工去食下野 佢地 off 就約佢地行下街咁

呢啲女仔好過港女十萬倍 就算佢唔想去又唔會吋吋貢咁 都會好有禮貌咁話唔得閒 我人生第一次去 "考山路"飲野都系住嗰間酒店 reception 帶我去玩咋 原來嗰到又幾好 feel
回覆 讚好 不讚 使用道具

cola1 發表於 2017-2-8 08:46
回復 練習 #30 的帖子

都唔明HK AIRLINE 點解將D機安排晒係凌晨...聽講 純粹聽講 好似系半夜啲機場收航空公司啲機場費會平好多 所以好多廉航都系半夜機

我以為泊位問題,無閘口比佢地泊同埋日間升降因素

回復 Mark仔 #38 的帖子

家家有求姐 如果唔系旺季 只要你肯犧牲時間同等 坐 HX 有時 1 千都唔洗

我試過去程坐半夜2點 去到4點左右 等機鐵開  6點坐車出 bkk (我呢啲 cheap 人系咁) 系好Q 辛苦 但目標為本 咁去到之後又唔系咁 最多嗰晚早啲訓

回復 練習 #43 的帖子

我諗都有關係 不過依家嗰個什麼衛星北站都好似比曬呢啲港航 快運等等用

k56hk 發表於 2017-2-8 03:13
回復 練習 #32 的帖子

甘就唔覺我去邊都系坐cx 但就真系越黎越平甘

坐因航不如坐hk airline b class , 價錢差唔多

回復 練習 #42 的帖子

咪講呢啲 我呢啲人又老 錢又無 死在唔怕醜 得把死人口 啱就講多兩句囉

回復 waterleo #5 的帖子

系呀 唔系條路遠 真系抵過 過大海

話之同咩人坐   佢真系好平呀 黑啲就黑啲 自己帶定電筒上機

登錄/註冊後可看大圖

cola1 發表於 2017-2-8 09:31
話之同咩人坐   佢真系好平呀  黑啲就黑啲 自己帶定電筒上機

帶電筒上機 高招 話之佢幾黑啦!😄😃😀

cola1 發表於 2017-2-8 09:31
話之同咩人坐   佢真系好平呀  黑啲就黑啲 自己帶定電筒上機

Kq D空姐係泰妺,放心。。。。

回復 ericfrancais #51 的帖子

謝謝師兄告知

練習 發表於 2017-2-8 02:01
如果坐HKAIRLINE 都係呢D時間去
都唔明HK AIRLINE 點解將D機安排晒係凌晨
12點幾UBER 出去都仲可能食到野 ...

即係好似D日韓機開哂凌晨。。。
再加上成本平D,又可以佔bkk線既佔有率

練習 發表於 2017-2-8 00:42
而家咁搞AIRASIA 無乜優勢
多D 平機票對我地黎講係好事

佢唯一優勢就係佢件空姐衫令我好想擒佢,就好似SQ件制服咁,

cola1 發表於 2017-2-8 01:01
回復 練習 #19 的帖子

無錯 AA 一啲都唔抵坐

HX點會救命呀,咁多靓妹空姐撩。。。

cola1 發表於 2017-2-8 08:46
回復 練習 #30 的帖子

都唔明HK AIRLINE 點解將D機安排晒係凌晨...聽講 純粹聽講 好似系半夜啲機場收航空公司啲機場費會平好多 所以好多廉航都系半夜機

E家一日咁多機去bkk,邊有咁多靚time slot俾佢飛。。
佢E家搬左中場已經好好多。。。不過機又少,大陸又成日delay,佢咁多大陸線想唔delay都難。。。

回復 ericfrancais #53 的帖子

謝謝師兄 我估應該系咁上下

回復 ericfrancais #54 的帖子

師兄真識食

回復 ericfrancais #55 的帖子

可能我呢啲人衰 運差 都未見過有空姐系得嘅

回復 ericfrancais #56 的帖子

師兄言之有理 HX delay 一個鐘 我都當佢準時