樓主: Ibeenherebefore

[精兵召集] 3月16至20取西經招團友

有冇師兄3月去kush?
回復 Ibeenherebefore #1 的帖子

點聯络你wechat, line? 我也在bkk , 但因為是bussiness, 只有晚上有自由時間
CPKELVIN 發表於 2017-3-4 02:16
又開始多返D組團帖喎!
可惜我係25-29, JOIN唔到你地

隨時ban 架,開左條大團帖都有人睇唔過眼一句唔需要刪左

cp kevin 係d 台又係同名?
練習 發表於 2017-3-9 12:34
隨時ban 架,開左條大團帖都有人睇唔過眼一句唔需要刪左

cp kevin 係d 台又係同名?

係呀, 衰鬼....今次仲有2個COPY田友去添呀, 可惜你到時已經走左, 冇得同你去逛下蛇尾
哈哈,蛇美好啊
CPKELVIN 發表於 2017-3-9 14:08
係呀, 衰鬼....今次仲有2個COPY田友去添呀, 可惜你到時已經走左, 冇得同你去逛下蛇尾

3 月我咪同華dee 去囉

今果星期六我都跟佢去cp , 我要去會龍居食雞髀
回復 Ibeenherebefore #1 的帖子

謝謝師兄報告
練習 發表於 2017-3-10 01:54
3 月我咪同華dee 去囉

今果星期六我都跟佢去cp , 我要去會龍居食雞髀

噢, 可惜呀, 如果5個人可以去PIMP玩, 而家我地3條友就窄窄地
CPKELVIN 發表於 2017-3-10 14:43
噢, 可惜呀, 如果5個人可以去PIMP玩, 而家我地3條友就窄窄地

可以再約,我其實五月都去,不過我未定去邊,只買左airasia 飛

另外13 airasia 會睇睇佢係咪出零機票,係就買埋11月,你地睇下有無興趣
練習 發表於 2017-3-11 00:44
可以再約,我其實五月都去,不過我未定去邊,只買左airasia 飛

另外13 airasia 會睇睇佢係咪出零機票,係就買埋11月,你地睇下有無興趣

5月要去德國食鬼妹, 11月就太遙遠了
CPKELVIN 發表於 2017-3-10 14:43

3條友点解窄窄地?
alex008 發表於 2017-3-11 08:25
3條友点解窄窄地?

反正開會員4枝酒都係飲唔晒, 加埋果盤雜費小費, 人多SHARE可以平D, 而且人少氣氛冇咁好。我試過4個人去唔帶女走都要每人8000, 3個人的話肯定過萬冇走雞

CPKELVIN 發表於 2017-3-11 02:24
5月要去德國食鬼妹, 11月就太遙遠了

係犀利既
無計,AIR ASIA 你要平機票係要好早買
我D TRIP 最少都半年前開始PLAN 因為要羅假
CPKELVIN 發表於 2017-3-11 13:34
反正開會員4枝酒都係飲唔晒, 加埋果盤雜費小費, 人多SHARE可以平D, 而且人少氣氛冇咁好。我試過4個人去唔帶女走都要每人8000, 3個人的話肯定過萬冇走雞

所以我都想JOIN 呢到既團
其實我地D英文屎既可能去到溝通唔到都係淨坐
CPKELVIN 發表於 2017-3-11 13:34

正常玩五六个鈡
每人约一万應该不可少
反而开大party 房就要人多好夾D
普通房冇记错约1600,2500房費

上次同朋友三丁友开房玩
九点开始每个人一件女
玩三个钟再换三件新女玩到三点
四支酒饮完
每人夾1万1千B
練習 發表於 2017-3-11 13:39
係犀利既
無計,AIR ASIA 你要平機票係要好早買
我D TRIP 最少都半年前開始PLAN 因為要羅假

我肯包友一般二星期到一个月前買票已经有平宜
現在一个月,二个月就撹一次平飛日
alex008 發表於 2017-3-11 15:42
我肯包友一般二星期到一个月前買票已经有平宜
現在一个月,二个月就撹一次平飛日

最平房要4500
回復 Ibeenherebefore #30 的帖子

我17-19去bangkok, 可以去nught club. PM me
我都心思思想見識下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:58