[曼谷] 第一次曼谷5天4夜P2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日係星期六,可以係昨日3Q太累了,訓到1點鐘,前往soi24食吓榮泰,先發現原來傳說中的天堂就係榮泰斜對面,不過因為今日係假日,應該都好多人去,所以我就去隔離條24/1行吓,看到間(櫻桃),就行入啦!它的價目表只顯示massage的價錢,女女的價錢要再加1200B,選著2H,1200B+女1200B,共2400B,真係好平,不過……女女一看,只有3個,可食率0,算啦!既來之則安之,選擇一個又黑又肥的試吓,我的人,重服務,唔重外貿,個女真係服務到位,毒龍都有3分鐘之久,又無套吹著幾分鐘后,口爆出水!之后又幫我按著幾分鐘,又一直玩弄我細佬,硬着之後上馬,搞著好耐,搞不出,她又幫我用嘴,終於……又全部進入她口中啦!事后埤著200B小費,又2Q完成!不過,我都不會建議各位師兄來這間,因為真係唔女,環境又唔好,除非各位真係想服務同2Q!這兩天去著Eden,addict,櫻桃后,其實令我對泰國的女女都唔信心,因為真係一件都唔啱我心水的,為着挽回我對泰國的信心,今晚就去gogobar行吓啦!先去到soicow的Crazy house,一進去,哇……真係全裸,點支啤酒180B,坐10幾分鐘,大約20幾條女,不過……對我來說,可食率都係0,轉頭行去B記,大約50條女有,都係亞洲人口味,可食率有3成,不過都係爆場,好多人,我都係飲支啤酒就走啦!170B搞定!1030左右去到nana,直沖spanky's又係全都人,的女大約20幾個,可食率2.5成,飲著兩支酒,看下表演後,叫著個女過來做,個女都好主動,又唔會催我,不過她一直摸我,挑逗我,搞的我細佬硬好耐!頂唔住后問她st,她話3000B,好拉直,都算行情,買單,我飲著2支啤酒340B女的飲品200B,Bar fine700Bst3000B共4240B返回酒店后,果然一樣熱情,一起沖涼,上床后又主動吹,過程都好滿足!因為她的主動跟挑逗,令我順利出著今日第3Q,兩日6Q完成,明日再戰泰國浴!待續……
回復 lv5858 #1 的帖子

Wow, 6 shots in 2 days!  Superman!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄回氣好快啊

師兄有無食藥

Cherry massage 好似係走後門場
囡女有冇請樓主.... 桔佢C 眼

靚嗰啲女去曬Pimp度做啦

俾我揀都係服務優先,樣貌其次

唔漂唔知身體好👏 謝謝師兄精彩報告

reiltak 發表於 2017-2-11 04:40
俾我揀都係服務優先,樣貌其次

冇服務 硬唔到

兩日6Q,犀利,犀利。

Alandavid 發表於 2017-2-11 07:45
冇服務 硬唔到

有服務, 硬左
見到個樣....軟番

師兄排米青量勁

多謝詳細報告

師兄,夜晚3個場前后幾耐至揾到囡囡食?

果然後門

網上所聞, 未經驗證
親身驗證, 亦未必食得落

師兄精力旺盛

師兄利害

roadpeople 發表於 2017-2-11 10:22
有服務, 硬左
見到個樣....軟番

咁:嘅情形之下  玩狗仔式 咪睇唔到個様囉😜😋😛

2日6Q 的確証明身體很好很好