求教!!!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3月尾會去曼谷,坐凌晨機,應該2am落機 !但酒店要到12pm後才可以Check-in!因2am夜店已收,!想問各位師兄呢段時間可以去邊到hea?食下嘢都好 !Thankyou!!!!
回復 hcwho #1 的帖子

首先睇你住邊到先 有啲地方半夜真系好靜 你自己真系小心安全

方法1: 寧願比多晚酒店 去到酒店當你 4 am 起碼可以沖涼 訓番大半日 夜晚出動去玩

方法2: ON 99 咁系機場坐到6 AM 等機鐵開 再坐機鐵去酒店 去到酒店 放底行李去食個早餐 再慢慢等到 12點 (呢個方法至少安全啲 唔洗系酒店 lobby on 99 到等)

方法3: 你睇下酒店附近有無 24 小時 coffee shop 或麥記 咁去坐到 12點囉
回復 cola1 #2 的帖子

Thank you !師兄 !我四個人去,no2 , 3 is the best way !
去邊到,曼谷,巴提婭?
租多晩好D
其實住多晚酒店,價錢可能同早機出發一樣...
一係就坐2點機出發, 過埋關都可能5點~
hcwho 發表於 2017-2-12 09:12
3月尾會去曼谷,坐凌晨機,應該2am落機 !但酒店要到12pm後才可以Check-in!因2am夜店已收,!想問各位師兄呢段時間可以去邊到hea?食下嘢都好 !Thankyou!!!!

1.到蛇美挑個女,上樓辦事,打發一點時間。
2.加訂一天,到蛇美帶女回飯店。
回復 hcwho #3 的帖子

你有幾個人時間就好打發啲 去到機場 肚餓就去坐的士嗰層 去食下平民 food court
after 2pm hv many local 夜場, go RCA first, 2pm散場問女, 好多都落意帶你地去,
回復 blibalafuc #9 的帖子

準時就系 2 am 到嘅 何況佢仲要過關再搭車 放底件行李去酒店 再去RCA  真系驚走黎走去都到天明 就算去到都系執水尾食啦 咁又何苦呢 不如抖夠 第二晚再去食好野仲好
回復 ilovejapangirl #7 的帖子

蛇美2am不是巳關門嗎?
回復 cola1 #8 的帖子

2am重有foot count ?
回復 blibalafuc #9 的帖子

what is hv ? Ching !
回復 cola1 #10 的帖子

所以都係跟你2,3的方法 !
回復 cola1 #10 的帖子

What is RCA ? Ching !
Soi11,有雨間d場開到早上6點,insanity都開到6點。
你哋可以去酒店前枱寄存行李再落D食杯野睇下女.
睇下你地想玩咩啦,去phrom phong尋下寶啦, 我知有d場偷鷄開到好夜,當然女選擇一定小,一係去蛇美門口夾件走,我平時依d時間多數都係喺間邊飲杯酒同friend 吹下水昅下女,跟住返酒店訓覺。
cola1 發表於 2017-2-12 09:26
回復 hcwho #1 的帖子

首先睇你住邊到先 有啲地方半夜真系好靜 你自己真系小心安全

如果係吾想比多晚酒店,OPTION 2 係最安全同最好。

想揾張床訓覺,就算本身個間貴,BKK 都有好多24 INN,去TRIPADVIOSOR 睇睇,睇你本身住邊區。
你二點到出機場到左酒店都成四點左右。雖然未能入住,但最少都會比你寄行李。寄完行李就搵地方坐下等天光。天一光去公園做晨運,如果有大媽重可以一齊跳下大媽舞。
比小小錢COUNTER 睇下佢幫唔幫你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:35