[正宗桑拿] 地方及技師推介

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽日去揼骨,太耐冇想去揼骨,各师兄有冇啲好嘅正骨場同場入邊技師推介
DSL, master#60
多謝分享!!
回復 正冇倫 #1 的帖子

虹褔城啲技師普遍都唔錯,但我每次都唔會指定技師,最近一個98號揼得好好,好用心,好夠力,可惜返咗四川,三月頭先返嚟
DSL是哪?

加洲永泰水疗会所,啲技師普遍都樣正!
最后去在黃金水汇

FK#99大波又萦反應好
fishha 發表於 2017-2-19 01:16

FK#99大波又萦反應好

大哥, FK#99返早班還是晚班?
回復 abba169 #10 的帖子

夜班返晚班呀!
fishha 發表於 2017-2-23 01:54
回復 abba169 #10 的帖子

夜班返晚班呀!

I can only "steal jump" during day time, cannot go at night, what a pity!
Big brother, can you pm her phone number to me, I want to book her, see if she can go to work earlier.
thx big brother, I really really really want to have her phone number for booking.

I also want to know邊度正骨好。又唔想大媽技師
聽朋友講有間叫  678水會都唔錯,但收費唔平
早幾天第一次去加洲永泰,硬件ok,但是非假日也人山人海。
技師不算年輕,按摩技術不俗。

一般去羅湖新悅水會,#806手勢正。
stoneriver 發表於 2017-5-10 13:47

一般去羅湖新悅水會,#806手勢正。

where is 羅湖新悅水會? #806 works in day shift or night shift?
回復 abba169 #18 的帖子

要地址PM我喇
回復 bbqzzz #2 的帖子

呢個認真重口味

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 18:09