我的情人知己~紫荊Chloe

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有人問我,為什麼有咁靚咁好既女朋友,做要出黎玩?貪新鮮?快感?還是女朋友有野比唔到我?以上全部都唔係,有時去按摩並唔係因為攰,可能只係因為一件事一件好想同佢分享既事,無論係開心定唔開心,我都只會想起佢,我想用情人去形容佢就最好不過,情人就係你對住佢咩都可以講既人,無任何忌諱

記得係一年前我剛剛認識她,當時的你頭髮長長身材好好,當然現在都係,我起初只以為你是一個靠part2生存既技師,但真的想不到,直到現在足足一年,你的按功越來越好,個子雖小但身體卻充滿力量,我最愛和你邊按邊閒話家常,和你分享過去一星期既點點滴滴,我起初只是發發牢騷的話,但想不到你竟然到現在記得

每逢去到推油既時候,你總係特別鬼馬,主動去挑釁我,但當我有所反應你就會馬上變回認真咁為我去推,我講過,我好喜歡推油,每次你都會用特別長既時間去推油,知我唔受力,所以我痛既位,都係用油去推,咁我會舒服d,唔會痛,我好鐘意你幫我推大脾筋,特別舒服,當推到鬆左之後就慢慢逗下我,見我有反應都唔會咁快叫我去轉身,等我去享受下,順便睇下我今次可以忍到幾耐

其實通常我都忍唔到好耐,因為我好多時有需要都係出黎搞店,番到屋企都唔會交功課既人,點解我會鐘意搵你?並唔係因為你既身材,都唔係因為你玩得,係因為你比到我一種感覺,一種偷情既感覺,我好享受同你纏綿既時候,我可以清清楚楚感受你既心跳,你既體溫,你既幼嫩肌膚,因為我地再無隔膜,享受你雙峰既柔軟,再一次係你雙手之下投降,我都忘記今日係第幾次,但每次我都好享受,每一次都享受著這愉快滿足既感覺

她是誰?她就像我的情人,又像我的知己,Chloe

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

good ball shape with long legs.
thanks

回帖獎勵 +10 元錢

Chloe樣同身材真係全區最靚

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

thanks for sharing, good job.

回帖獎勵 +10 元錢

值得一試

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

回復 HK109 #9 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

紫荊唔錯,間中都有幫襯,不過D油真係好難洗😁

回帖獎勵 +10 元錢

very good and thanks for your sharing brother!

回帖獎勵 +10 元錢

Chloe真係超靚

回帖獎勵 +10 元錢

回復 藤原豆腐店 #1 的帖子

Noted & thanks

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

靚人靚相,好身材

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢