【Wa Wa】苗細燈籠大,幼腰配大波,我忍唔住俾佢UN爆左

名稱: Wa Wa
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A45207-炮台山-兼職女郎-WaWa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Wa Wa  F  \/ l/ T3 K  g# }

' }5 C1 G9 u. [& |  S! Y IMG_3702.JPG
3 E! D# R9 ?1 n% H   8 y+ X( n, Y* d2 U' D6 N/ u, d
女女係既乖乖女,波波有大波波細暈鈿的 淺色,真係乳惑,加埋佢條幼腰,我不停搓佢對波,又攬佢條腰。全身走肥,皮膚唔算好白,但就好滑,加埋美腿,我冇得再挑剔 。女女屬可愛活潑型,幫我沖涼清洗JJ,同咁好身材既靚女一齊沖涼真係享受,佢一身沐浴泡泡,我地對住鏡戲水,真係玩到勃起晒,同女女呢挺咁高質又服務咁好既女仔仆野真係爽。幫我抹身,好仔細,乾乾淨淨做愛,佢奶晒我敏感部位,好有心機,唔錯! 環保吹,同時手指R袋,另一手玩我LIN,咁正既女,真係咩姿勢都好好砌。後女上,苗細燈籠大,幼腰配大波,我忍唔住俾佢UN爆左...咁正既女女,食佢好過幾萬蚊溝件高質學生妹啦!
big boobs.
回覆 讚好 不讚 使用道具

Big and sexy boobs

sexy girl!!!