【Coffee】女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車~~~叫聲好甜~!!

名稱: Coffee
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48848-尖沙咀-兼職女郎-Coffee.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Coffee5 F# ?4 M8 m! B. I$ w6 M
  ~) P4 K" ~  r) R/ q: F
一睇啲相真係好鬼死誘人, 長腿model, 岩晒心水, 打俾Agent約埋時間, 準時上房見女女, 比佢對長腿引死, 著住條熱褲,+ S8 C$ ?3 R& [* K
又白滑, 好有一種衝動去奶腳XDDDDD# }7 n* s% |* Q! N
同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…! A, S3 i0 d! r# O& n& q# T7 T% F5 L) C
我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!3 h: T7 a' X; * p% [8 U' c
) a& h2 f: M4 _# m之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我7
Looks sweet, leggy and sexy
回覆 讚好 不讚 使用道具

, 推到頂唔住射左.^^^^^^^

多謝師兄派錢~

多謝師兄派錢

多謝師兄派錢

多謝師兄派錢

多謝師兄派錢

多謝師兄派錢

小wo子 發表於 2017-2-15 15:22
, B, S: [) w1 \0 z9 U% ^3 `7 |0 nCoffee2 ~" U% P( p) f
; V/ ~$ n: Y& ^& l1 M3 S3 f( L+ j
一睇啲相真係好鬼死誘人, 長腿model, 岩晒心水, 打俾Agent約埋時間, 準時上房見女女, 比佢對長腿引 ...
( x0 N' {: ]( w# v
其實到底係TST 定炮台山