[中國內地] [hlau] Q0081- 四川靚甜美高妹

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: Q0081
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48882-尖沙咀-美少女-Q0081.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Q0081

女女來幾次都食唔到,見佢到,即刻約食,早一日約好冇問題,Q姐都算準時比我上房算交帶啦。

Q0081,豆芽,川妹子住長安,21碎,167高,算走肥幼手幼腳腿ok長,少少健康膚色幾滑冇纹身,加拿大乾浄好敏感,B波細的淺啡暈,鮑毛唔長鮑算一線少少皮淺啡色。

一入去女女笑容好好,問我可以嗎當然可以,同女女講想見你好多次,大家攬下咀下先,買咗巧克力比女女好開心,影相好合作影咗好幾張,女女好好傾,除衫之後去沖涼,好細心洗,互卒身車下,我扯晒旗女女卒我棍,好爽,幫我抹身好貼心。

到床邊先企係度攬同大車,溫柔大車有脷啜唇,個身幾滑,我錫啜女女面頸由上至下,食奶啜上至下身,女女好敏感我錫佢加拿大笑晒,啜波瀨的好正,上床女女服侍我,catbath 好舒服奶頭係咁啜瀬,波有磨我身同棍,環吹吹工上級好爽先瀬袋後吹棍,有啜力又到位有淫聲,我係咁玩女女身同頭,揸波掃股,吹到爽死,吹一大輪女女幫我上自帶杜記Air,女上,幾窄有熱力,騎工幾好,女女㩒住我騎,一路騎一路申淫,我玩佢波波同囉囉,一輪後抱住由下至上插個身好攬,啪啪聲插到,好想射慢少少,女騎我,轉狗仔,望下磨下鮑先入,啪啪聲推,女叫晒,女女超好推,我捉住腰同股係咁推,爽到爆想射,僕住女女揸波慢慢插,女女叫好深好舒服,正,再推下女女叫晒,轉男上撲住女女大車有脷插,我錫下耳仔頸,女女叫我不要停,再M腳揸住女女腳插,對手不斷遊走滑身又揸波,交义腳啜錫腳插,女女對腿正我又錫又啜又奶,腳上膊打摏插,女女叫聲好享受咁,腳上膊打椿,又腳上膊推,再僕住大車了牙了啜脷插,九淺一深女女受不了,插上天咁滯,女女叫晒,插好耐好耐頂唔順自然節奏下車住射哂比女女,攬住女女傾計,女女話我好多汗我話女女你都有大家都有,哈哈,女女話我好利害我話一般啦,哈哈,唔退出車下再踢暈女女面同身先退出清潔,冇晒力要休息下先沖涼。

女女潄口,幫我沖涼後傾一陣已經夠鐘,剛才插太耐啦,女女好好傾,抄牌,冇乜時間唯有攬攬錫錫先走人。

總結:女女相頭幾靚 ,GFF for me,夠高,個身算滑,腿算正我有奶錫啜,對我有大車啜脷了牙了脷,carbath 吹工上級好爽有淫聲,做愛投入叫聲正,可番食,正!
IMG_6839.JPG IMG_6838.JPG IMG_6840.JPG IMG_6841.JPG IMG_6836.JPG IMG_6837.JPG

相關帖子

Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

f7

高妹,啱我。

回復 hlau #1 的帖子

Young pretty with good service ..... GOOD.

多謝分享

thanks report

... 但系個樣珍系矛回頭指數呢⋯⋯

多謝師兄分享

幾得

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

個樣好淫

多謝師兄分享

nice report, tks for the sharing !!!

Nice report

Nice report

金髮豪放女!

多謝分享