各位師兄機票同酒店要自己訂?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄系吾系自己訂機票同酒店,因為一直都系搵旅行社搞,好似貴好多

想問各位師兄訂機票同酒店既流程,新丁一名
回復 jacklau123 #1 的帖子

上旅行社網站買啦 依家好多平機票出一千出頭就有 今日連皇家約旦都出6百幾機票 未連稅

酒店就上啲訂酒店網站自己搵

我就自己來說,機票都是在 Wego,Kayak,Kiwi,Skyscanner 訂。
(四家及航空公司官網綜合比價)
酒店則是 Agoda 及 Hotels 兩家比 (綜合折扣及Topcashback返利計算)。
咁多PACKAGE 網

返公司訂15 分鐘搞DIM 啦洗鬼旅行社咩
ctrip n hotelcombine
如果您中文还好,请关注e旅行网,网友素质一般,但是机票促销推送很及时。
如果您有内地支付方式,请用“去哪儿”网,虽然很鸡贼,但是多刷,总会有特别便宜的价格。是的,要多刷,每次刷新的价格都会不一样呢!
一直系agoda订
回復 sexslacker #4 的帖子

有時旅行社網站會平啲 但要成日住啲優惠 我今轉坐 hx 就系系啲旅行社網站買 999連稅 早去晚返
梗係自己book啦~
旅行社book 除非你係富豪 搭頭等
不過都有ser 富豪既旅行社
正常人既咪 睇time slot 再睇酒店配合
大把24小時check in service酒店 岩夜機出發
題外話:機票
主要睇time slot
想3pm前出發 得cx tg hx (cx 1600hkd tg 1300hkd hx 1100hkd ) 貴過既話我搭商務
3pm後 kenya hx ek rj ul 連稅唔過1k 就會考慮下~
酒店:d女女 主要睇你酒店地點開戰 夜總會 agogo女 全部都唔識d酒店嫁 你比間文華東方佢地都唔知咩黎只係知好遠
cola1 發表於 2017-2-17 02:19
回復 sexslacker #4 的帖子

有時旅行社網站會平啲 但要成日住啲優惠 我今轉坐 hx 就系系啲旅行社網站買 999連稅 早去晚返

都係GE
但我自己反而鍾意下午到
旅行社個D 好多都好早,我放假想遲D 起身
用手機回應 cola1 #8 的帖子

請問ching 那間女行社99xx連稅机票牙
回復 kan36189 #12 的帖子

安運 舊年聖誕節前訂
回復 sexslacker #11 的帖子

早到早享受受丫麻 (講笑姐)

系方便我一落機就即刻番廠做野姐
我地呢啲死窮鬼 慳得一蚊得一蚊 成日會留意住啲機票行情 好似人地睇股票咁 莫講話差三幾百 就算差一二百 時間極差我都會坐 一張慳一二百  一年飛十次就差唔多飛九送一咁滯 舊年泰航長做特價 12xx 就搞掂 今年無呢支歌仔唱 就算最近又推出特價都要二人同行 激鬼死 呢排都系坐 hx 居多 下次就呀 跟住就皇家約旦 總之邊個平就坐邊個 去到就得 如果有企位收平啲 我都都無問題
用手機回應 cola1 #15 的帖子

thank you ching
最衰个d二人同行歺,冇用
回復 kan36189 #16 的帖子

系呀 真系睇到食唔到
用手機回應 cola1 #15 的帖子

早排見SZ飛曼谷3百多人仔重包税來回票
省几百元
cola1 發表於 2017-2-18 01:36
回復 kan36189 #16 的帖子

系呀 真系睇到食唔到

这里有个網友一个月去一次