[搵囡心得] 今天去了1127

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好貴,2人,飲19 罐,2小時,每人也800港幣

我7点到,有約18條女比我看,其中LT只有一半,其他只ST,所有女我比70至80分,好正又不是,但全都 B波以上, 可能我玩開泰國同國內我覺得這個收費比我想像中高, 我想應該如果大家要去1127嘅話就最好六點半好入閘啦
其實D人 話越南啲女女好白 波大腰幼, 波大腰幼我認同嘅,但係話好白我又唔覺得好白喎,同一般香港女仔差唔多,有啲會白少少但係大部分都唔白, 胡志明比香港更加熱 , 女的膚色其實在泰國與香港之間。

回復 ansonwkf #1 的帖子

800 大約 103 美元,二個人去 ktv 玩呢個價都唔算貴。我上次六個人去,每人都花左近 $120  美元。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 austinpower #2 的帖子

我7点到,有約18條女比我看,其中LT只有一半,其他只ST,所有女我比70至80分,好正又不是,但全都 B波以上, 可能我玩開泰國同國內我覺得這個收費比我想像中高, 我想應該如果大家要去1127嘅話就最好六點半好入閘啦

回復 ansonwkf #3 的帖子

可唔可以帶女走唔飲GA?

回復 brotheron #4 的帖子

我諗 不可以了 其實最貴是K房錢 及各種小費, 一罐啤酒20蚊左右, 酒錢只是總數400蚊 每人200蚊 而且我 九點鐘走女女也要到晚上十一點半收工才可以過來, 唯一方法是先去一次 之後拿了資料後 再自己私約囡囡

便宜囉,有客人三個人一晚喝了6000多港幣,所以你的算還好囉
1127,6點半去,都還沒開,7點去看到18個,是因為很多都還在化妝

回復 HCM五D六百五USD #6 的帖子

媽咪好串說冇女喎,叫我今天6点半去

師兄, 你真係唔洗聽d mami 9 吹, 18件 你基本上已經睇曬佢個組既囡, 除非你轉媽咪, 否則你幾早去都無用,準時7點去,佢都唔會第一時間帶囡比你睇, 除非係熟客, 同埋最靚果d 通常都比人留左

多謝報告。

看到我发给你的PM了吗

回復 月色撩人 #10 的帖子

已加, 等你回覆我

回復 ansonwkf #11 的帖子

没看到啊,是 月色撩人 吗?你再看看

回復 ansonwkf #5 的帖子

我11月一条友去过,各种小收费几贵,啤酒要叫一打,一个点饮呀?还要小弟侍应都屈咗五十万。台费房费等等都唔平,但係呢D都同条女冇关,钱落唔到女身上。所以我觉得唔值得去。

回復 ansonwkf #5 的帖子

唱两个钟都唔可以立即带走,好冇瘾,要十一点半后才可以过来,分分钟九点后你九点埋单后,条女再坐另一个客再收小费然后再ST完先至来你酒店都唔定,又会话交通或迟走等藉口。条女到你手已经刚刚被玩过一次了,小心!各类收费不低,我觉得唔值得去玩。

係唔抵玩,但要有質素睇報告又唔覺有其他可以代替

回復 Peterson99 #13 的帖子

韓式便宜一些 我朋友單兵去 他說一百蚊美金 包啤酒 最後我去找他,最後收了220萬越幣, 之後囡囡叫我畀小費媽咪 我問要幾多 女女幫我 拿了20萬給媽咪, 之後又叫我給 一個 男服務員那個男服務員給了 十萬, 短聚就100 蚊美金 過夜就二百蚊美金, 唔計女女嘅費用 韓式的話大約兩人每人就四百幾港元 但係如果係去 700或 1127就要 八百幾港元

回復 Breadspm #15 的帖子

如果唔係為了唱k 其實這種質素 大陸大把 泰國更加多。
大陸女子不白咩, 之前啲人報導又話越南啲女好白 我都信㗎但嚟到就發現 不是這回事囉一定有白啲嘅女仔但是其實跟一般中國女子或香港女仔差不多, 越南 胡志明 市 是沒有冬天的~ 反而河內那邊沒有那麼熱可能會有更多 皮膚白的女女

睇左幾十個report, 其實似乎一個人去都係唔好去1127, 埋單可能講緊200usd
其實自己對k冇咩感覺,起深圳玩左好多年,只不過起越南就唔同feel咁解

我都觉得唔好玩,由六点半饮到十一点半,成十二点先有得卜野,等到頸都长!又贵,饮酒太多又唔好。间k房点豪关我乜嘢事,暴最紧要条女好啫,如果返到酒店原来係假波或生过孩子的,就喊得一句句!

tai-r 發表於 2017-2-17 23:30

師兄, 你真係唔洗聽d mami 9 吹, 18件 你基本上已經睇曬佢個組既囡, 除非你轉媽 ...

讲得冇错,做呢行经理同妈咪成日耍客和讲大话,唔好信十足,被佢嘅热诚呃到。你係房里等一直都唔知发生紧乜嘢事,究竟有几多女,收起几多,你一直䝉在鼓里,好嘢永远会收起留俾熟客和大客,你只係众多客人中其中一个,生面口谂住你来一次试吓冇回头嘅,点会俾好嘢你?