為什麼男人你要這樣對我?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我為你改, 你要我唔好小氣, 要我信你,要我俾你做你喜歡的事. 你屋企所有家務我做晒. 你一聲叫我離職去幫你, 我照做. 我只要求你愛我, 和每晚回家攬住我入睡, 我要求多嗎? 為何你這樣簡單的事都做不到? 連情人節的你都唔回家, 我心真的受傷了😭
兩個人愛對方的程度相差太大只有一個結果 :

被愛的一個是幸福而愛人那一個是痛苦的 !   
樓主妳還不趕快離開他?
女人未到40男人唔俾飽飯佢食嘅道理一樣,你都唔可以咁就佢
回復 igo123 #1 的帖子

你真係好得意, 他為什麼冇回家 你又唔知 點解你唔問佢呢 就算同一間屋都唔係一定要攬住一齊瞓㗎 相信兩個人住不是會有好多家務 有時間出去做你鍾意做嘢好過啦 做下part time做下義工都可以㗎 再講如果你 是呀2 就唔好諗咁多無謂嘢啦

我同妳一樣,遷就另一半得好緊要,最後我想要既野一樣都得唔到
hkwatcher 發表於 2017-2-18 14:00
兩個人愛對方的程度相差太大只有一個結果 :

被愛的一個是幸福而愛人那一個是痛苦的 !

師兄你呢句正正係我而家既情況,不過係被愛果個痛苦,愛人果個好幸福
很肯定唔係咁簡單
回復 igo123 #1 的帖子

你愛他嗎?
兩個人,可以甜蜜,可以平淡。
如果你愛甜蜜,他愛平淡,是否錯的配對?
世上很難找一個和自己有同一興趣、同一心思,同一價值觀的另一半。
愛是什麼?你真的愛他?現在的你還愛他?
Forget it , 算把啦,乾脆飛佢出局,吾使爱得甘痛苦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:24