兄弟團

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這是一個道德淪亡嘅地方,係呢一度你想要咩?就有咩!
任何國籍任何類型嘅女性,都可以係度搵到!
只要你有錢,任何人都會腿張開!
呢度就係香港........
喺互聯網嘅世界好容易就會搵到援交妹....
當然以香港寸金尺土,cc嘅價錢當然都唔會平得去邊!
但香港人口密集,性需求嘅人好多,每個人嘅需求都唔同,當然cc總會有生意做,正所謂香港地貴精不貴多!
係一次好無聊嘅情況下!我上討論區打咗篇文章,招攬人哋,喺群組討論,1樓1,緩交妹,叫雞心得⋯⋯
係二十四小時內,已經加入左20人......當人數有返咁上下!我哋開始討論!
joe.  大家平時玩咩!
Ken...梗係姐姐啦!
Joe.姐姐⋯⋯
無錯所謂嘅(姐姐)唔係屋企嘅家姐!唔係援交妹!亦都唔係一樓一!
係你喺星期日,喺旺角行人天橋或者中環IFC外面,深水埗地鐵站,見到最多,訓晒係地下,講緊一啲來聽唔明嘅鄉下話!一陣怪味,黑黑實實嘅外傭姐姐。
Joe.我都有玩開
Ken.一齊交流下啦我都有幾個姐姐係手
Tik..印尼妹我想試好耐啦,但係唔識講!唔知點樣問!有冇師兄教路?
J j..唔使架!你開附近的,人見到啲姐姐,直接問佢幾多錢就得架啦!
無錯呢個一個好簡單嘅方法直接send訊息畀姐姐(你需要錢嗎)(你夠錢用嗎)
(想做兼職嗎)
通常嘅答案都話Yes!然之後姐姐會好醒目,告訴你幾多錢1 q
(Only Sunday)
香港物價咁鬼高,通脹,其實姐姐4至$5000一個月,係香港都好難生存,
放假都做唔到啲咩野!基本佢哋喺旺角開party都要錢,有時佢哋仲會去唱K,聚會,
雞碎咁多,寄$返鄉下.基本上自己係香港根本上就係無錢洗,
以今時今日嘅科技發達,交友app嘅普及,人與人之間嘅溝通方便左好多,
我嘅意思係方便左我地直接問人哋價錢,你都方便左好多姐姐搵多份兼職!
Joe....你得四五條姐姐炸!你知唔知我手頭上有幾多個姐姐!
Ken....請指教!
Joe...我手頭上有三百幾個姐姐!
J j⋯⋯分享下啲出嚟啦!
如是者我喺微信群組裏面分享左10幾個姐姐........!
啲姐姐做一次幾多錢?通常都係$500左右,
另外再加時鐘酒店錢100起......埋單$600起!
唔好睇啲姐姐咁醜樣!呢個係舊有嘅思想,
而家嘅印尼妹好識化妝着衫,邊個一輪精心嘅批蕩,,性感嘅衣服,
今時今日嘅印尼姐姐絕對唔會差得過啲港女...
姐姐都係女人,女人都有性需要,一個人離鄉別井
如果人話可以俾錢你,有可以幫你解決性需要,你話係咪一個雙贏嘅局面尼!
Fat.....自從我鍾意玩印尼妹之後我都好耐冇去一樓一啦!
Ken....印尼妹好撚狼死,夠主動,唔係佢哋來香港有驗身,所以比較乾淨,好嗰啲馬濫同一樓一臭雞.......
                                           侍續
Thank you vert much.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 e99483 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

多謝分享!!!!!!

thanks for share

very nice! thank you very much!

good, exciting story, many thanks.

Great real life story,  support

回復 e99483 #1 的帖子

Very nice pic. Beautiful girl Nice story

有撚頭,大開眼界