[中國內地] [hlau] DK219- 高瘦白滑粉嫩窄鮑女

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: DK219
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48995-尖沙咀-美少女-DK219.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DK 219

Webster 食完介紹我地食,女女高走肥白滑啱我,好,跟食,午間約好,準時上房,管理好好。

DK 219,小悅,二十零碎,湖北人雲林大住珠海,168高,全走肥幼腰手腳幼,皮膚白滑粉嫩冇公仔,B波級手細粉的,鮑毛長長地鮑算粉少少皮好窄自然水好好插。

入閘問女女記得我嗎,當然可以啦,即攬下咀下先,女女溫柔好傾,先影幾張相好合作不過叫我唔方便唔好影面,車住一路幫我除衫好貼心,拖住去沖涼,我已經扯起,女女係咁卒我棍洗得幾細心,我洗女又洗我,卒鮑揸波爽,一路沖一路大車。

出去先攬下同愛撫,我錫啜女女成身由上至下前後,對波好正粒的好好啜,攬住坦克大脷車,瞓低女女服侍我,catbath 再環吹,吹工中上級好啜力,我玩身揸波卒鮑指插一下,女女話我好大,哈哈,爽死,吹咗幾耐下,女女幫我上自帶杜記Air,女上,好窄,前後磨好落力,我揸波玩身揸股,叫女女騎我,女女話你好大啊但都騎住上落,女女自動追車我坦克車有脷,我又抱住女女由下至上插,錫啜耳仔頸,我揸股卒菊女女叫晒,抱女女到床角un ,女女抱實我我狂上下un又前後磨,女女叫晒,一輪後轉狗仔,磨下鮑先入鮑幾靚,好好推,啪啪聲揸股揸波推,玩腳推,拉女女上黎揸住波推,正!轉男上,又磨鮑一下先入,僕住大車了牙了脷啜脷插,錫啜女女耳仔頸,啜波瀨加拿大,女女加拿大怕痕,哈哈,M腳插,交义腳啜錫腳插,腳上膊打椿,再撲住女坦克車啜脷插了牙了脷,抽插好耐之後射晒女女,好爽,唔抽出住錫下女女面再車,女女話我好利害這麼久,一陣之後先退出錫下女女身,大家汗晒,去沖涼。

出黎女女比我影咗幾張正野,女女自動抄我牌,傾一大輪好好傾,夠鐘啦再攬下錫下先走。

總結:女女身型好正高瘦,皮膚白滑粉嫩冇公仔,波級手B級粉的好揸好啜,對我坦克追車大脷啜了牙了脷,吹工幾好,鮑好窄粉自然水好好插,好食。
IMG_1612.JPG IMG_1613.JPG IMG_1614.JPG IMG_1615.JPG IMG_1616.JPG IMG_1617.JPG IMG_1618.JPG IMG_1619.JPG IMG_1620.JPG IMG_1621.JPG IMG_1622.JPG IMG_1623.JPG
  Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

囡囡身形無得頂啊

好身材女女,正

very nice figure thanks for sharing

多謝分享

多謝分享。囡囡身形比例唔錯喎

多謝分享。

多謝分享

值得一試,謝謝

多謝師兄分享

real great body
for non stop action

pity this is a blacklisted agent

長腳大蘿有得玩

多謝師兄分享

好身材又窄鮑 正!

玩腳有排玩

thanks  for sharing ching

感謝真相報告

回復 hlau #1 的帖子

20零歲,168高,走肥幼腰,緊窄多水。

白白滑滑

回復 hlau #1 的帖子

多謝分享